Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy bírjátok alvás nélkül?

Hogy bírjátok alvás nélkül?

Figyelt kérdés

A fiam most 3hónapos és nem alszik éjszaka. Ha éjfélre elalszik boldog vagyok,de általában 3kor sikerül. Ma fél 5-re. Én már nagyon ideges vagyok és türelmetlen vele.

Ja és az orvos szigorúan tiltja az együtt alvást, de sokszor megunom és vele alszom el.

2015. nov. 13. 11:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
50%
3 hónapos, és már türelmetlen vagy? Ajjaj...az én fiam 19 hónapos és még egy éjszakát nem aludtunk át. Egyet sem! Általában 10-kor alszik el, fél 3 körül felkel és 5-ig fent van. Ez a jelenlegi állapot, régebben többször kelt rövidebb időre. Ez van, nem tudok vele mit csinálni. Én nagy alvó voltam világ életemben, de érdekes módon megszoktam a nem alvást. Ha nagyon kivagyok, akkor délben ledőlök vele. Mint például most is :-)
2015. nov. 13. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
A kislányom 6 hónapos 2szer kel még éjszaka, meg a terhesség alatt sem nagyon tudtam aludni, így kb. 1 éve nem aludtam át éjszakát. Köszi jól bírom :) - néha vannak nyűgös napjaim, de nem gáz.
2015. nov. 13. 11:58
 3/11 anonim ***** válasza:

Válaszolók, szövegértés nuku?! A kérdező nem "nem alussza át" az éjszakát, hanem kb. "nem alszik".

Azért minden nap fél háromig fenn lenni nem leányálom.

Amúgy, mi az, hogy tiltja(!) az orvos?! Okés, hogy nem feltétlen jó, de aludj csak vele... legalább szunyálsz vmennyit.

2015. nov. 13. 12:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Azt nem írod, hogy napközben mennyit alszik. Lehet, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával. Mit csinálsz vele amúgy, hogyan próbálod elaltatni?
2015. nov. 13. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem mar tobb orvos mondta, h a kisfiuk azert kelnek fel/nem alszanak ejjel, m a fiuk ejszaka nonek, akarmilyen furan is hangzik. Nekem ikreim vannak; akislanyom gond nelkul atalussza az ejszakat, a kisfiam viszont felkel ejjel tobbszor is.

Az valoban rossz, h Te sem tudsz igy aludni. Arra nincs lehetoseged setleg, h napkozben akkor aludj, amikor a kisfiad is elalszik? Sajnos ilyenkor a Te alvasidodet is a babahoz kell igazitanod, h ne merulj ki teljesen. Az meg szerintem nem jo tanacs, h ne aludj vele! A kisfiad, es a babanak szuksege van az anyja kozelsegere! Ettol meg, h neha veled alszik, nem fog elszokni a kisagyban alvastol.

2015. nov. 13. 13:22
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm 3.válaszoló, hogy elmondtad mi is a valódi peoblémám, ugyanis EGYÁLTALÁN NEM alszom hajnalig... nappal próbáltam de nem tudok elaludni mert folyton felkelek hogy ébren van e. Meg dolgom is van...

Biztosan felcserélte ugyanis nappal jól alszik és sokat egyhuzamban.

Az egyáltalán nem zavart amikor 3óránként kelt, sőt az se mikor 8-tól aludt 12-ig (este) aztán 2óra játék... mert akkor legalább kicsit aludtam én is. De a mostani állapot nagyon nem jó. Nem kéne hagynom nappal aludni?

2015. nov. 13. 21:00
 7/11 A kérdező kommentje:
Tessék aludt most is kemény fél órát. Rohadt jó...tegnsp sikerült 4órát aludnom...ma megint szórakozik....
2015. nov. 14. 01:55
 8/11 A kérdező kommentje:
És most nappal is max 4órát aludt
2015. nov. 14. 01:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ejszaka teljes sotetben alszik? Nappal milyen fenyviszonyok kozott?

En bizony a kislanyommal alszom (2honapos). Tudod ki tilthatna meg nekem akar mit is!!

2015. nov. 14. 19:58
 10/11 A kérdező kommentje:
Nappal fénynél, éjszaka egy kislámpát égve hagyok hogy egyből lássam. Azt mondja veszélyes az együtt alvás
2015. nov. 15. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!