Ti hogy bírjátok az alvásnélkülözést?
Az egyik legkegyetlenebb kínzási forma a börtönökben az alvásmegvonás. Pár nap után bármit be lehet vallani...
Segítséget nem tudsz valakitől kérni? Veled alszik vagy külön?
húzós bizony
már a 3. gyerekkel csinálom végig 6 év alatt.
mindegyik ébredt éjszakánként többször is cicizni, a nagy még 32hónapos korában is.
az én agyam is szita.
hulla vagyok nappal.
a férjem szeretné, ha vele is foglalkoznék.
mindent felírok, melyik napra mi van stb.
napi 2 csésze tejeskávéval tartom szinten magam.
nagyon oda kell figyelnem mindenre.
hogy segítsenek be neki?
éjszakai szoptatásról van szó...
Nehezen birom.Az én babám is 5 hós.Csak anyatejes.
Nappal 3x30 percet alszik.Éjjel 4-5x ébred cicizni.Most hogy jön a foga még nyűgösebb,van hogy óránként ébred.
A férjem hétköznap rengeteget dolgozik,így akkor nem igazán tud ebben segíteni,de hétvégén van hogy ő éjszakázik vele,és én csak szoptatni kelek fel.Akkor sikerül kipihennem magam annyira,hogy bírjam a hetet.
Remélem idővel jobb lesz.
Ja, első gyerek?
mert akkor aludj vele nappal, a házimunka megvár.
Én alszok nappal a gyerekkel,éjjel valahogy nem bir 2 óránál többet aludni egyszerre,nappal viszont 4-5 órát alszik 10-től 2-3-ig.Alszok vele én is,házimunka megvár.Felébred,utána főzök,mire párom hazaér,kész a kaja,én kipihent vagyok,mindenki boldog.
Pár hónap után már nagyon nem izgat ha nincsenek elrakva a száraz ruhák vagy 1 hete nem volt porszivózva.
5: Pl. nekem anyukám elvitte a vasalatlant, sokszor hozott főtt kaját.. így amikor a pici aludt napközben, én is odabújtam mellé. Összekucorodva aludtunk, így ő is tovább aludt, amikor nem voltam mellette, hamarabb felébredt.
Vagy pl. anyukám elvitte a babakocsiban sétálni amíg otthon aludtam egy órát.
Ezek nagy segítségek ám, sokat jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!