Ti hogy bírjátok az alvásnélkülözést?
Figyelt kérdés
Babám 5 hós. 1. hónapban 2 órákat aludtam per nap, 2. hónapban 2,5-et, azóta napi 4et. Éjszakai fejések, fogzás miatt. Néha azt érzem, nem bírom tovább, összeesek. Elfelejtem elvinni oltásra, multkor orrcseppet csepegtettem a szemébe...2013. jún. 5. 12:40
21/24 A kérdező kommentje:
@19: Mostanában sokat forgolódik, kel éjjel 2kor mert bekakilt vagy 4or mert éhes...eddig reggel 7ig bírta este 7től, 12 órákat aludt. Most este 9től alszik hajnali 4ig, visszaalszik és 6kor kezdődik a műszak. Nappal alig alszik talán 4szer 20 percet, vagy semmit, sztem a fogzás miatt. :S Nem is értem hogy bírja ennyi alvással...
2013. jún. 22. 03:06
22/24 A kérdező kommentje:
@20: hát igen, iszonyat nehéz, 2 óránként eszik, 4kor kezd. Fél óra etetés, pelenkázás majd fél óra fejés altatás és kezdődik elölről. Sajna mire elaludnék vele már ébred...nem tudok azonnal elaludni, és sajna nappal egyátalán nem tudok aludni. Vagy ha alszok és felébredek tiszta kóma vagyok, azt sem tudom hol vagyok éppen és miért :D
2013. jún. 22. 03:10
23/24 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Most már rendeződik a helyzet: este lefekszek este 8kor és reggel 6ig alszok a babával. Igaz, káosz van itthon, de reggel megpróbálok mindent elintézni amit eddig este csináltam. A főzést a délelőtti alvása alatt oldom meg, magunknak pedig rendelek. Sajnos a szabadidő kérdésében még mindig káosz van: nincs egy perc szabadidőm sem. Párom reggel 7kor indul dolgozni és este 7re ér haza, hétvéégn is dolgozik és ha nem, akkor meg bevásárlást intéz és egyéb dolgokat tehát a hétvége is ugyanolyan mint egy hétköznap. Rokon nincs a közelben. Úgy szoktam kikapcsolódni hogy a délelőtti alvása közben főzés alatt netezek és olvasok.
2013. nov. 8. 12:31
24/24 anonim válasza:
20-as vagyok.
Nagyon örülök, hogy sikerült összehoznod a napokat! :-)
Csak így tovább! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!