Anyukák, hogy bírjátok a kialvatlanságot?
Egyáltalán nem gyerekes. Én sem bírtam hosszú távon az éjszakázást. 8 hónaposan aludta át az én kisfiam az éjszakát, utána megint kelt 1x. 10 hónapos volt, amikor már többségében átaludta az éjszakákat. A fogzás néha betett neki, de ez nagyon ritka volt.
Nem értem, ha anya lesz valaki, kötelessége robottá válni és bírni az éjszakázást. Mi is emberek vagyunk és bizony lefáradunk.
Fúú..hááát ezt a kérdést én is kiírhattam volna!
3,5 hós a kicsim és még 2x kel éjszaka enni,ami nem is baj csak én meg olyan rossz alvó vagyok vagyis nagyon nehezen tudok visszaaludni.Mire visszaalszom már kelhetek is megint!Ja és nappal sem tudok vele együtt aludni mert van egy 3 évesem aki igen csak nagy figyelmet igényel!
Én nagyon nagyon rosszul:(:( de remélem nemsokára jobb lesz
A nagy lányom 2,5 éves, egy éves kora óta alussza át az éjszakát fél9től reggel fél8ig, előtte 2-3 alkalommal ébredt éjszaka,de volt példa a 15-20 alkalomra is.
A kicsi 8 hónapos, ő egy kis "hurrikán", mióta megszületett a legtöbb,amit egyhuzamban aldutam 2 óra volt:(:( Rettentő fáradt vagyok,mert napközben sem tudok pihenni,mert bár délután egyszerre alszanak két óra, a kicsi közben tuti felkel kétszer, visszaadom a cumit neki,és jobb esetben visszaalszik. Úghogy inkább le sem fekszem,mert nincs is rosszabb egy fél órás alvásnál:(
1 éve skoráig tervezem a szoptatást, remélem utána ő is a nagytesó példáját követi, és alszik éjjal majd,mint a bunda:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!