Meddig kelt éjszaka a babátok?
Figyelt kérdés
Megvallom, kezdek elfáradni. 14 hónapos babám még mindig 3-4 óránkènk kel ès enni követel. Nem tudom mitévő legyek. A kaján kívül semmi nem nyugtatja meg, pedig vacsorázik rendesen lefekvés előtt fél órával. Sokat vagyunk a levegőn ès már szaladgál tehát az elfáradással sincs gond. Van valakinek hasonló tapasztalata?2015. okt. 1. 12:56
11/15 málna_ válasza:
22 honapos, 2-3x kel.
Inni ker, nem talalja a cumijat, vagy csak atjon hozzank megnezni, hogy itt vagyunk-e :D
Ugy erzem sose lesz vege.. de volt idoszak, amikor 6-8x kelt... ahhoz kepest ez jobb.
12/15 anonim válasza:
Nekünk 3 éves, és még minden éjszaka felkel. Fodrásznőnknek még a 8 éves fia is felkel inni éjszakánként, de már kiszolgálja magát. Ennek sosincs vége.
13/15 anonim válasza:
Mind a kettő kb 2 hónapos kora óta alszik 10től reggelig, általában fél 9ig.
14/15 anonim válasza:
Két éves kora előtt kereken 1 héttel kezdte átaludni az éjjelt.
Addig kelt kétszer is és tápszert kért.
Azt hittem már sosem növi ki ezt az jjeli ébredést.
Azóta már nem béred éjjel, de lefekvés előtt és kora reggel ( fél 6 körül) már kéri a tápszert, ill mostmár fél éve kakaót.
18 hónapos koráig cicizett.
4 hét múlva szülök ismét, remélem vele hamarabb át fogjuk aludni az éjjelt.
Kitartást, tudom milyen.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem cicizik, tápszert kapott. A vizet próbáltam azt elutasítja és tudom h nem a legjobb de ha teával vagy szörppel próbálkozom akkor azt elfogadja és olyan 5-ig kihúzzuk vele. Akkor pedig már odaadom a tejet (mostmár). Egyenlőre így működik az èjszaka átlagba 2-3 keléssel aztán majd alakul.
2015. okt. 12. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!