Hány éves korban kelt fel éjszaka a gyerkőcötök, hogy pisilni kellett neki?
Figyelt kérdés
Amikor már tudatosan kelt fel erre!!!2012. febr. 8. 11:34
1/6 anonim válasza:
Semmikor. Éjjel nem szokott pisilni nagy lányom. Sosem volt reggeli száraz pelusa, míg egyszer csak közölte, hogy nem kér éjjelre pelust. Kiderült, hogy mindig reggel rakta bele.
A másik meg még éjjelre pelusos. :o)
Bár szerintem ez fordítva működik. Majd nyáron leveszem róla a pelust, és néhány baleset után már biztos ébredni fog.
2/6 anonim válasza:
2,5 éves a fiam, szobatiszta, de nem ágytiszta.
Éjjelre még kell neki a pelus, nem kel fel, nem szól még, hogy pisilnie kell.
Az a baj, hogy meg sem merem próbálni pelus nélkül altatni, ha véletlen nem ébredne fel rá, hogy bepisilt, akkor megfagy nekem ebben az időben.
3/6 anonim válasza:
Ja azt akartam még leírni, hogy a barátnőmnek 3 éves lesz lassan a fia és neki már vagy 2 hónapja felkel éjjel, ha pisilnie kell.
4/6 anonim válasza:
Szia, egy hónap múlva lesz két és fél éves a fiam. 3 hónapja szobatiszta, 2 hónapja kel fel éjjel, hogy pisilni kell. Bár az elmúlt 2 hétben már nem mindig költ fel, csak elmegy pisilni és visszafekszik.
5/6 anonim válasza:
január 5 én volt 3 éves,és december elejétől kelt fel tudatosan arra hogy pisilnie kell
6/6 anonim válasza:
3 éves lesz a kisfiam 14.-én. 1 hónapja nincs pelus éjjelre. Talán 5-6x pisilt be. Egyébként nem pisil éjszaka. Lefekvés előtt pisil, utána bírja reggelig. Legalább is most így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!