Meddig kelt éjszaka a babátok?
8 hetes koráig. Elhiszem, hogy fáradt vagy. Szopik? Mert akkor lehet, hogy csak azt akarja, nem is éhes.
Az én fiam mondjuk tápszeres volt, de nagyon sokáig a rendes vacsora után, lefekvéskor ivott még 2 dl tejitalt is.
16 hónapos,még mindig ébred 2-5 alkalommal.
Nem enni kér,legalábbis rendesen vacsorázik és ezután van,amikor elég,ha iszik.Aztán cumi,aztán ivás,aztán csak egy kis simi; mindig van valami.
Mindezek után és hajnalban kelek 4kor,mert megyek dolgozni (heti5x...)
Én is fáradt vagyok sokszor,de nálunk néha Apuka is kel,sőt,mostanában szinte 70%-ban,mert ős szabadságon van és okt.15től ő lesz gyeden.
Nekem 14 hónapos a kisfiam, 1 éves koráig ezt csinálta.
Kipróbáltam, hogy mi lesz ha egyszerűen amikor felébred nem adok neki, csak addig simogatom, ringatom amíg vissza nem alszik. 1 azaz egy olyan éjszakánk volt, amíg sírt többet és nehezen aludt vissza, az ölemben elaludt végül, simogattam, leraktam. Azóta nem kel éjszaka egyáltalán, vagy ha egyszer-egyszer jobban felsír, akkor átmegyek hozzá, simogatom, visszaalszik. Az éjjeli evést azóta sem követelte. Lehet hogy csak szerencsém volt, de egy próbát megér :).
4 hónapossn kezdte átaludni az éjszakát olyan 50 %-ban
5 hósan már csak akkor ébredt, ha szeles volt, ami még 16 hósan is megvan, így sokszor adok neki lefekvés előtt Espumisant(főleg ha puffasztóféle volt a vacsi
szerinte a te babád se éhség miatt kel, az biztos.
max az emésztést próbálná beindítani az evéssel, hogy segítsen magán, szóval valszeg szeles ő is éjszaka
Fiam 4, lányom 9 hónaposan aludta át az éjszakát.
Enni követel? Szopizok? Le kell(ene) szoktatni arról, hogy éjjel egyen, akkor majd rájön, hogy nem érdemes felkelni. :)
1. lányom 14 hónapos koráig 1-2-szer kelt éjszaka cicizni, aztán teljesen magától hagyta el őket, nem kelt fel többet éjjel.
2. lányom most 15 hónapos és még éjjel egyszer vagy kétszer cicizik, de már úgy látom ritkulnak az alkalmak, remélem pár hónap múlva elhagyja az éjjeli kelést.Ha magától nem hagyja el akkor az a tervem h úgy 18 hónapos kora körül megpróbálom leszoktatni az éjjeli ciciről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!