Szopizás helyett ringatással is elalszik a gyerek?
Sziasztok!
A kislányom( 5 honapos) éjjel többször is megébred( mozgás fejlödés) és cicin tud csak visszaaludni. Nem szopik, csak a szájába veszi, rágcsálja és alszik tovább. Már iszonyuan fájnak a mellbimbóim( egy éjjel akár 10 szer is megrágja öket). Szerintetek ha kiveszem és ringatva altatom vissza akkor egy idö után rájön hogy éjjel aludni kell, nem pedig enni, cicizni? Valakinél ez müködött? Természetesen azt nem akarom hogy sirjon vagy rossz legyen neki :)
cumival lehet próbálkozni, megtanítani önállóan elaludni.
A ringatás is megoldás, csak akkor meg az lesz a baj, hogy 9 kilósan is ringathatod, ami már elég kemény lesz, és sokkal rosszabb egy 9-10 hós gyereket önálló elalvásra tanítani, mint egy 5 hónapost...
sosem altattam szoptatva, sem rintgatva.
evés után letettem hasra és többször kapott cumit, ha kiköpte, újra beadtam.
Hálás, mert mindig is agától aludt el így.
5 hónaposan nem tudom, hogy tudnád elkezdeni,de napközben próbáld átszoktatni, meg amikor nagyon fáradt és gyorsan elalszik. Már ha szeretnéd, hoy egyedül aludjon el mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!