Hány éves gyermeked éjjel hányszor ébred meg a gyermeked és miért?
5 éves a kislányom. Változó, hogy ébred-e éjjel. Ha is igen, akkor nem találja a cumit, szomjas, pisilni kell, de cyn olyan is, amikor felébred valamire és nem tud visszaaludni.
Te gyereked hány éves és Hányszor ébred?
21 hónapos és 5-ször minimum.
Általában iszik, kipisilt, elfogyott a tea, nem találja a cumit, fázik, melege van, belecsavarodott a takaróba, fáj valamilye, elfeküdte magát, és zsibbad valamilye, felébredt a zajra.
Kicsit már hulla vagyok, de csecsemő korában még gyakrabban ébredt, úgyhogy ahhoz képest már azért sokkal jobb.
Lehet hogy ő többször is megébred csak engem ébreszt ennyiszer, mert mire én ébredek mindig üres az üveg.
5 éves egy hónap múlva a kisfiam.
Nincs gond az éjszakákkal már jóideje.
Időnként (kb. havonta-kéthavonta egyszer) esetleg szokott rosszat álmodni vagy épp a rossz álom miatt felriadni, akkor hív, de kis simogatás, néhány nyugtató szó és alszik tovább (szinte fel sem ébred teljesen)
Egyébként ha éjszaka pisilnie kell, akkor kimegy magától úgy, hogy nem kelt fel. Ha szomjas, a szobájában a kis polcára minden este készítünk be egy pohár vizet, iszik, ha kell neki- ha valamiért elfogy vagy nem találja, akkor is megoldja, kimegy a fürdőbe és max. a fogmosópoharából kiszolgálja magát.
Természetesen nálunk már 5 évesen nem téma sem a szobatisztaság, sem a cumi :)
Lassan iskolába készül.
5, 5 éves a fiam.
6 hetes kota óta nem kel éjjel.
Nagyon nagy mazlista vagyok :)
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!