1,5-2 éves gyermeked kér még éjjel enni? Úgy értem cicit vagy tápszert kér-e még vagy már átalussza az éjszakát?
1,5 éves a fiam és 5 hós kora óta átalussza az éjszakát. Kb 9-től 7-8-ig alszik.
Fogzás bezavarhat. Meg a nagy meleg is. Hát abban nem tudok mit mondani, h mikor fogja átaludni az éjszakát, reméljük most már hamarosan. :)
Lányom 6 hónapos korától estére már tápszert kellett adnom, mert nem volt elég a tejem, onnantól aludta át az éjszakákat.
Ezalatt persze nem azt értem, hogy sosem ébred fel, hanem azt, hogy soha nem eszik ilyenkor.
Most 19 hónapos és már hosszú hónapok óta az a rendszere, hogy kb. 9-kor megissza az esti tápszerét és legközelebb csak reggel fél 9-9 körül eszik miután felébredt.
A fogzás néha bezavar az alvásába, de ilyenkor is csak felsír, aztán visszaaltatom rögtön.
Eszembe nem jutna éjjel étellel kínálni, még a végén rászokna mint a kérdező példája is mutatja és az se a gyereknek, se nekem nem lenne jó.
Épp most akartam hasonló kérdést kiírni.:) az én fiam 15 hónapos, kifejezetten jó evő, vacsira is rendesen eszik, mégis éjfél körül már kéri a tápszert, és 4-5 óra felé ismét. Nagyfiam is így csinálta (ő rossz evő volt), de ő 13 hónapos korára elhagyta ezt a szokását.
Ha nem adok neki tápszert éjjel, akkor fél óránként ébred, hallom is ahogy korog a pocija, de ennél többet már nem tudok beletömni napközben.
Annak a válaszolónak üzenem, aki azt írta, eszébe se jutna étellel kínálni éjszaka, hogy szerencsés ember, ha másra visszaalszik a gyereke, de higyje el, hogy van olyan, amikor semmi másra nem nyugszik meg, mert ÉHES és kéri a tejét és meg is iszik jó nagy adagot belőle.
Kedves Kérdező, biztosan a fogzás is bezavar, ha nálatok azért vannak időközben átaludt éjszakák is.
Utolsó vagyok ismét. Azért is gondolom, hogy a fogzás is bezavarhat, mert mint írtam, nagyfiam is hasonlóan éjszakai evő volt egy darabig, de amikor már nem, akkor neki már kintvoltak az őrlőfogai, a picimnek pedig még mindig csak a metszői vannak kint és jó ideje szenvedünk már az első őrlővel.
Nektek melyik fog készülődik most ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!