1,5-2 éves gyermeked kér még éjjel enni? Úgy értem cicit vagy tápszert kér-e még vagy már átalussza az éjszakát?
Hát én azt gondolom ,hogy egy 1,5 -2 éves gyerkőcnek már illene aludnia éjjel rendesen már itt kimondottan az evésre gondolok!!!
Nálunk is bezavar a fogzás mint ezer másik gyereknél is, de evésről szó sincs ,inni nyilván ebben a nagy melegben természetes!!
Utolsó két hozzászóló tud talán leginkább azonosulni a problémámmal. :) Már próbáltam a vizet régebben almalevet hígítottam vízzel de most nem kéri.
Közli hogy éhes. Hmm...Akkor még várunk aztán én is remélem, hogy előbb utóbb aludni fog éjjel :) Egyébként ma is mondtam neki, hogy tudod fürcsi után annyit kell inni, hogy kibírd reggelig mert éjszaka mindenki alszik. Ő végig is sorolta a családot, kis barátnőit, hogy ők is alszanak éjjel meg is érti, de aztán majd meglátjuk hogyan alakul az éjszaka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!