Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert nem alszik a 6-7 hetes...

Miert nem alszik a 6-7 hetes baba?

Figyelt kérdés

Babnk 3 hetes kora ota nem alszik napkozben, csak felorakat, 3-4 alkalommal. Csak kendoben, babakocsiban, autoban, rajtunk fekve alszik tobbet.

5 hetes kora ota ejjeli alvasa is sokat romlott. Addig is 3x keltem hozza, de mindig visszaaludt. Azota azonban hajnali 3 utan nem hajlando aludni, tekereg, nyoszorog, nyokog.

Osszszamoltam: nappal max 3-4 orat, ejjel kb 7 neha 8 orat alszik. Ez 10-11, holott 16 orat kellene minimum.

Emellett sokat sir, szerintem a faradtsagtol. Nem kolikas, nem csak a nap egy szakaszaban tortenik a siras, nem huzogatja a kis labait.

Nagyon ki vagyok merulve, felek, a tejtermeles rovasara megy, es persze erte is aggodom. Nem keves alvas ez?

2015. júl. 14. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

1. vannak ilyen típusú babák sajnos, hiába minden praktika nem alszik annyit, mint kéne, de ne aggódj, ettől még rendesen fog fejlődni

2. lehet extra kötődő típus, igényli a testkontaktust, ettől nyugszik meg. Az első jópár hét arról szól, hogy kis matricák, mindig az anyukájukon akarnak lenni, ez teljesen normális, nekik ez a túlélő ösztönük, hogy az anyjukkal legyenek

3. lehet mégis hasfájás, csak ő másképp mutatja.

2015. júl. 15. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Elkényeztettétek,most meg szívtok...:)
2015. júl. 21. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Elozonek : 6 hetes babat nem lehet elkenyeztetni ...

Kerdezo, nekem is 6 hetes a babam, es o meg annyit sem alszik mint a tied.

Nincs olyan, hogy 16 orat " kell " aludni. A babak nem a konyvek szerint mukodnek.

Nalunk osszesen alszik 8-10 orat.

Majd valtozik, ne aggodj.

Vagy menjetek tobbet setalni.

2015. júl. 30. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Pontosan...ebben a kórban nem lehet elkényeztetni. A ragaszkodás egy ösztön...a kezeit is azért tartja ökölbe, mert ösztönösen "kapaszkodik".

Az én lányom sem aludt sokat 3. Héttől a 6. Hétig hasfájós volt, és ő sem 1bizonyos időben egy nap...volt hogy napközben is. Bár ő felhúzta a lábát.

Aztán a 7.héten meg azért nem aludt, mert folyton nyűgös volt az alvatlanság miatt.

Éjjel nappal csak rajtam volt és csak kendőben aludta végig a 2-3órát.

A védőnő azt mondta hogy attól is lehet ilyen nyűgös ha nem eszik eleget. Sok a piszkos pelus? Nekem minden napra 4-5kakis volt. A pisiset nem tudtam számolni.

Ha lehet hogy hasfájós, próbáld ki az infacolt az kiürül a szervezetébő szóvalnem ártasz neki, nem lehet túladagolni és rászokni sem ez miatt. Bár 4nap míg használ kb.

Sok sikert! :)

2015. okt. 5. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!