Anyukák, ti hogyan oldjátok meg a takarítást a baba mellet? Amikor alszik?
Figyelt kérdés
Kicsit most ki vagyok akadva, mert állandóan szalad a ház. :( Amikor alszik a 4 hónapos édes pici lánykám, olyankor még lábujjhegyen is alig merek mászkálni, mert még a lélegzetvételre is felébred, aztán nyűgös. Amikor ébren van, olyankor meg vele szeretek foglalkozni, nem akarom magára hagyni. Korábban olyan jól aludt minden helyzetben, most meg hiperérzékeny minden szösszenetre.2015. jún. 29. 18:12
1/10 anonim válasza:
Ne idegesítsd magad a ház miatt, majd ha nagyobb lesz, takarítasz! :-)Esetleg hívj át nagymamát, vagy valakit, aki egy fél-egy órát elgügyög vele, míg Te elrendezed a nagyja melót. :-)
2/10 anonim válasza:
amikor ébren van..kezdettől fogva ehhez szoktattam: délelőtt házimunka ami neki vagy a hintát, vagy a játszószőnyeget jelentette, most egy éves, mindenhol feláll, el van egyedül, amíg mosok főzök takarítok. Nyugodtan magára hagyhatod, ha zavar a ház, akkor tanulnak igazán ha önállóan játszanak...de ha inkább vele lennél akkor meg ne a házzal foglalkozz.
3/10 anonim válasza:
Nem kell minden percben vele foglalkozni mikor ébren van.
Én hol így, hol úgy oldom meg.
Legtöbbször, ha a lányom alszik, akkor én is filmet nézek, vagy netezek, a főzést, takarítást akkor csinálom, ha már felébredt.
4/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindent megcsinálok gyerek mellett, 1-2 hete pl. a porszívózást úgy fejeztem be, hogy közben letettem az ágyába és elaludt. Vasalás, törölgetés, teregetés stb. közben is lehet vele foglalkozni, hozzá beszélni.
5/10 anonim válasza:
Mindig meg tudtam csinálni a fiam mellett a házimunkát, úgy szoktattam, hogy ne kelljen álló nap szórakoztatni. Kell nekik az önálló játék is. Most már 3 éves, ha dolgom van, most is gyönyörűen lefoglalja magát.
6/10 anonim válasza:
nagyon jol irták az elottem szolok...baba mellett én is mindent megcsináltam, addig vagy a játszoszonyegén volt, vagy az ágyában...nem szorakoztattam 24 orában.
7/10 anonim válasza:
Ha ludt csendben voltam,lazítottam én is,ha fent volt akkor takarítottam,ő meg ott volt velem egy játszószőnyegen vagy kis hintában (kivéve fertőtlenítésnél,vízkőoldózásnál azt valóban alvás mellett oldottam meg) ha rám hallgatsz időben rá szoktatod arra,hogy egy kis időt elfoglalja magát,játszon,mert később baromi nehéz dolgod lesz.
8/10 anonim válasza:
Az en kisfiam sokaig hordozoban aludt rajtam. Elkezdetm a takaritast mig fent volt le volt rakva. Mig elvolt takaritottam ha megunta fel a hatamra es bealudt. Porszivo alatt tuti a bealvas aztan mehet a felmosas stb. A furdoszobat persze nem igy csinltam azt maskor. Ez nagyon bejott. Sokat teregettem altatas kozben. Nekem bejott mert tuti sokaig aludt. Most 2 eves es nem maradt igy. Nekem a hordozas nagy segitseget jelentett es o is elvezte
9/10 anonim válasza:
Amikor még kisebb volt, akkor vagy alvásidőben takarítottam (remekül aludt porszívó mellett is) vagy leraktam addig játszani, amíg végeztem. Most már jön "segíteni", ezért együtt szoktunk takarítani. Ez is egyfajta játék neki, nagyon élvezi.
10/10 anonim válasza:
igen, az én fiam is már egy éves és jon hozza a porrongyot, vagy éppen tolja a porszivot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!