Mikortól alszik tobbet a baba, mint 3 ora?
Figyelt kérdés
Most 7 hetes. Köszönöm.2015. máj. 6. 19:21
1/6 anonim válasza:
szerintem amikor már átalussza az éjszakát
de azt tudom hogy a piciket ha nem kelnek fel, max 4 óráig szabad aludni hagyni éhen.
én babám 3 hónaposan kezdte átaludni, de 4 hónaposan ár mindig átaludta
3/6 anonim válasza:
Az enyém 1 éves, de még mindig nem alszik 3 óránál többet. Nem eszik olyankor, csak felkel. Van, hogy utána 1 órát ébren van. Nappal meg összesen 1 órát alszik. De gondolom nem ez az általános.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez babafüggő.
Első lányom 2 hónaposan már nagyon jókat aludt, éjjel 6-7 órát aludt egyhuzamban, majd evett és aludt tovább.
5/6 Ditta323 válasza:
Lányom kb 1,5 hós koráig 1* kelt fel éjjel enni és aludt reggelig, majd 1,5 hós kora után már végig aludta az éjjelt. (Kórházban egyszer sem kelt fel éjjel, azt mondtam a gyerekdokinak, ránézett, megpróbálta felkelteni, de nem sikerült azt annyit mondott, ha éhes lesz felkel. Nem volt sárga sem, és azt mondták, hogy amég gyarapszik nem kell keltegetnem, és nem is keltettem)
6/6 anonim válasza:
az én fiam is már 3 honaposan aludt este 9 tol reggel 7 ig, 5 honaposan meg este 9 tol reggel fél10 ig.. azota annyiban változott, hogy 8kor fekszik le és fél8 kor kel. most egy éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!