Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikortól alszik tobbet a...

Mikortól alszik tobbet a baba, mint 3 ora?

Figyelt kérdés
Most 7 hetes. Köszönöm.
2015. máj. 6. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

szerintem amikor már átalussza az éjszakát

de azt tudom hogy a piciket ha nem kelnek fel, max 4 óráig szabad aludni hagyni éhen.

én babám 3 hónaposan kezdte átaludni, de 4 hónaposan ár mindig átaludta

2015. máj. 6. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
*4 óra hosszant
2015. máj. 6. 19:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyém 1 éves, de még mindig nem alszik 3 óránál többet. Nem eszik olyankor, csak felkel. Van, hogy utána 1 órát ébren van. Nappal meg összesen 1 órát alszik. De gondolom nem ez az általános.
2015. máj. 6. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez babafüggő.

Első lányom 2 hónaposan már nagyon jókat aludt, éjjel 6-7 órát aludt egyhuzamban, majd evett és aludt tovább.

2015. máj. 6. 20:59
 5/6 Ditta323 ***** válasza:
48%
Lányom kb 1,5 hós koráig 1* kelt fel éjjel enni és aludt reggelig, majd 1,5 hós kora után már végig aludta az éjjelt. (Kórházban egyszer sem kelt fel éjjel, azt mondtam a gyerekdokinak, ránézett, megpróbálta felkelteni, de nem sikerült azt annyit mondott, ha éhes lesz felkel. Nem volt sárga sem, és azt mondták, hogy amég gyarapszik nem kell keltegetnem, és nem is keltettem)
2015. máj. 6. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
az én fiam is már 3 honaposan aludt este 9 tol reggel 7 ig, 5 honaposan meg este 9 tol reggel fél10 ig.. azota annyiban változott, hogy 8kor fekszik le és fél8 kor kel. most egy éves.
2015. máj. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!