Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Pici baba nem alszik magától....

Wiky93 kérdése:

Pici baba nem alszik magától. Kinek van hasonló gondja?

Figyelt kérdés

6hetes a babám. Sajnos csak rajtam hajlandó elaludni és várnom kell legalább 10percet, hogy aludjon és csak így bírom letenni a kiságyba... Próbáltam, hogy leteszem egyből de ordítás a vége és nem nyugszik meg csak ha kiveszem az ágyból. Miért lehet ez?

(Anyukám szerint én jó baba voltam, megetetett egyből lerakott és aludtam, elvoltam magamba.)(Nem találkoztam még ilyen babussal azért is írok ide..)

Van olyan is, hogy elaltatom ugye, leteszem kicsit alszik aztán kb 10-20perc és sír, beadom neki a cumit megsimizem a hátát és megnyugszik alszik, de van olyan is, hogy nem nyugszik meg ordít..ilyenkor muszáj kivennem altatom újra, vagy visszaalszik vagy sír és nem lehet vele mit kezdeni..kitalálja, hogy még éhes..

Jár valaki ebbe a cipőbe?

2015. febr. 8. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Elég sok gyerek van (volt) a környezetemben, nekem is van gyermekem, de én még soha, egyetlen egyről sem hallottam, hogy magától aludt volna el. Főleg ilyen picike korában. De hát biztos van ilyen is... :)
2015. febr. 8. 15:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem se aludt el magától ennyi idősen.:)

Nem tudom van-e olyan baba, aki tényleg elalszik magától. Biztos van, de az enyém nem tartozott közéjük.:)

2015. febr. 8. 15:20
 3/8 anonim ***** válasza:

6 hetesen még nem elég érett az idegrendszere, hogy magától elaludjon.

Bocs de mi az hogy "kitalálja hogy éhes"??? Nem kitalálja, hanem éhes. Ha éhes akkor adj neki enni...

2015. febr. 8. 15:30
 4/8 anonim ***** válasza:
ez egy teljesen atlagos 6 hetes baba, az en babam 3 honaposan aludt el eloszor egyedul, de rendszeresen még most sem képes ra, 6 honaposan. a babákat altatni kell. az enyém is cicin aludt jo darabig mivel senmi mas nem hasznalt, aztan 4 honaposan a felvesz letesz modszerrel tanult meg onalloan elaludni de azota is csak ugy alszik ha mellette ulok fogom a kezet...kb 3-4 eves korban szamithatsz ra hogy lerakod es alszik. odaig nem nagyon :))))
2015. febr. 8. 16:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális a babád viselkedése.Ebben az időszakban van egy nagy növekedési periódus,amikor gyakrabban kérnek enni.
2015. febr. 8. 17:50
 6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó megnyugodtam :) első baba tehát ebben nem voltam jártas, inkább rákérdeztem :) köszönöm a válaszaitokat :)
2015. febr. 8. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
normális .-) nekem mindig csak cicin aludt el,emlékszem azt mikor elaludt,és betettük lábujjhegyen járva a kiságyba,közbe ringattuk, letettük ő meg felnyöszögött na azt úgy hívtuk a halál perce :-) mikor az ütő megáll benned. aztán olyan 3-4 hónapos korába magától is elaludt.(nappal mondjuk nem) megetetem de nem alszik be már cicin,viszont leteszem kicsit gagyog magában aztán elalszik. de most hat hetes a babád, növekedési ugrás is lehet, olyankor többet és többször esznek, szóval etesd amennyit kér, aztán majd lecsendesedik, meg később ki is nővi a cicin alvást
2015. febr. 9. 07:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen kb én is így hívom, mindig rettegek mikor nyösszen egyez, hogy jajj most tuti felkel ordít :D na meg mikor nyitogatja a szeméz egyből el is megyek a kisàgytól :D na jól van akkor megnyugodtam, majd idővel lesz jobb is :) köszönöm a válaszod :) igen biztosan növekedési ugrás van most aztán azért enne mindig :) remélem hamarosan beàll a normàl kerékvàgásba :)
2015. febr. 9. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!