Pici baba nem alszik magától. Kinek van hasonló gondja?
6hetes a babám. Sajnos csak rajtam hajlandó elaludni és várnom kell legalább 10percet, hogy aludjon és csak így bírom letenni a kiságyba... Próbáltam, hogy leteszem egyből de ordítás a vége és nem nyugszik meg csak ha kiveszem az ágyból. Miért lehet ez?
(Anyukám szerint én jó baba voltam, megetetett egyből lerakott és aludtam, elvoltam magamba.)(Nem találkoztam még ilyen babussal azért is írok ide..)
Van olyan is, hogy elaltatom ugye, leteszem kicsit alszik aztán kb 10-20perc és sír, beadom neki a cumit megsimizem a hátát és megnyugszik alszik, de van olyan is, hogy nem nyugszik meg ordít..ilyenkor muszáj kivennem altatom újra, vagy visszaalszik vagy sír és nem lehet vele mit kezdeni..kitalálja, hogy még éhes..
Jár valaki ebbe a cipőbe?
Az én gyerekem se aludt el magától ennyi idősen.:)
Nem tudom van-e olyan baba, aki tényleg elalszik magától. Biztos van, de az enyém nem tartozott közéjük.:)
6 hetesen még nem elég érett az idegrendszere, hogy magától elaludjon.
Bocs de mi az hogy "kitalálja hogy éhes"??? Nem kitalálja, hanem éhes. Ha éhes akkor adj neki enni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!