Őszi/téli baba miben alszik?
Figyelt kérdés
22-23 fokos szobában, az öltözet is érdekel illetve hogy ha hálózsákban alszik, akkor kell még rá valami? Vagy ha takaró akkor milyen? Melyik a jobb újszülöttre egyáltalán? (úgy értem hálózsák vagy takaró)
Köszönöm a válaszokat, első baba lesz.
2015. jún. 11. 19:14
1/7 anonim válasza:
Én bodyt, rugdalózót és hálózsákot adnék rá. Az én fiam 3 éves és a mai napig hálózsákban alszik. Nem tudják magukra húzni a kicsik, később nem tudnak kitakarózni, kiforogni alóla.
2/7 anonim válasza:
Ja és természetesen az évszaknak megfelelő hálózsák kell (van a nagyon vékonytól a paplanosig sokféle), így fölé már nem kell semmi.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :) plüssrugi ugye?
2015. jún. 11. 20:19
4/7 anonim válasza:
Szintén body, rugdalózó és hálózsák. Hálózsákból szerintem jobb az ujjatlan, de lehet kapni lecipzározható verziót is. Bár nem tőlem kérdezted. Plüss rugija az enyémnek nem volt, csak természetes pamutot adtam rá mindenből. Nem gondolom egyébként, hogy a plüss melegebb lenne, csak a tapintása miatt tűnik annak. Hálózsákból poliészter béléses kívül-belül pamut hálózsákja volt.
5/7 anonim válasza:
Body, rugi, takaró. Mi is hálózsákban szerettük volna altatni, de egy pillanatra sem tűrte el.
(Egy idő után a takarót se... Most 17 hónapos, de bármi bekerül az ágyba, ívben repül ki :D )
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is! :)
2015. jún. 11. 21:45
7/7 anonim válasza:
Pár hónapos koráig body, pamut rugi és takaró, majd amikor már többet mocorgott és elvándorolt a takaró alól, jött a hálózsák. Nekünk az ujjatlan vált be, többféle vastagságú van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!