Mikor szokott le a babátok a délelőtti alvásról, mennyi idős volt akkor?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 09:39
1/8 anonim válasza:
Nekem 8 és 10 hónaposan már csak egy rövid délutáni alvás volt. 1,5 éves korában már egyik gyerekem se aludt napközben. Este hamarabb aludtak. Aztán az oviban újra visszaállt a délutáni alvás, így viszont este alszanak el nehezen.
2/8 anonim válasza:
15 hónapos koráig kétszer aludt napközben. Öt-hatéves korában kezdett leszokni a délutáni alvásról, ez még most is folyamatban van.
3/8 anonim válasza:
Mindkét fiam 1 éves kora körül állt át az egy alvásra.
4/8 anonim válasza:
10 hós korától nem aludt délelőtt. Most 15 hós és már délután sem akar aludni. Egy órás küzdelem legalább, hogy elaludjon, de van amikor ő győz és nem járok sikerrel.
5/8 anonim válasza:
11 hónaposom még alszik délelőtt, ebéd után és néha 5 körül is, ha keveset alszik ebéd után. Nagyon aktív baba, egész nap mozog, 9 hónapos kora óta stabilan jár, szerintem ez nagyon kifárasztja, azért alszik ennyit. Éjszakát is végigalussza fél 9-től reggel 7, fél 8-ig.
6/8 anonim válasza:
az én fiam 11hónapos. még kétszer alszik. 10-11körül 1.5-2 órát, és 3körül szintén ennyit. este 6-7körül már nyügös szokott lenni, de már kihúzzuk negyed 8ig fürdésig, ha nagyon kezelhetetlen akkor előbb fürdetek. de szerintem átáll lassan az egy alvásra, amit én már nagyon várok, mert így elég macerás tervezni :)
7/8 A kérdező kommentje:
az én lányom msot egy éves. Alap esetben 1,5 órát alszik délelőtt, és még egyet délután...pár napja elkezdte azt, hogy hisztizett a délelőtti alvásnál. Kapva kaptam az alkalmon, hogy nem teszem le, de akkor meg belealszik szó szerint az ebédjébe, és a kimaradt reggeli alvás ellenére sem alszik délután egy óránál többet...tehát nem kész rá még, hogy elhagyjuk, ugye?
2015. júl. 13. 12:49
8/8 anonim válasza:
Átmenetben vagytok még.16 hónapos a lányom és most már tényleg egyszer alszik kivéve ha beteg.Ez az átmenet a legidegesítőbb sztem mert nem tudod tervezni a napot vagy én nem tudtam és sokszor rosszul sült el pl du későn aludt és 11ig este meg nem tudtam letenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!