Baj ha ilyen az esti rutinunk?
Figyelt kérdés
7kor cicil,fél 8kor locsi,és odabujok mellé és el.is alszik. Várom h 9-10 fele megébredjen enni,de alszik fél 12 éjfélig. 2-3 fele megint cicil,5-6 fele ébred,de ilyenkor még vissza alszik 8 fél 9ig.2015. jún. 30. 20:55
1/8 A kérdező kommentje:
2 hónapos.
Próbaltam úgy csinálni h fürdés után vacsi de nagyon éhes arra az időszakra. már és a fürdést is végig üvölti.
Másnál mi au esti rutin?
2015. jún. 30. 20:59
3/8 anonim válasza:
Ilyenkor még az a lényeg, úgy legyen ahogy a babának a legjobb. Minden baba más, később úgy is fog változni.
4/8 anonim válasza:
Mi az, hogy "cicil"????? Ilyen szó nem létezik!!!!
5/8 anonim válasza:
Tájékoztatásul közlöm, hogy itt felnőttek olvasnak, úgyhogy beszélj úgy. Nem locsi meg cicil. Ezt hagyd a babaszobában.
6/8 A kérdező kommentje:
A kérdést azért tettem fel,mert lehurrogtak h fürdés után kéhecennie,azért nem alussza át az éjszakát. Első baba nem tudom sokszor hogy csináljam a dolgoka.
Utolsó kettő: gyorsan és röviden akartam irni. Sztem így is érthető.
2015. júl. 1. 00:34
7/8 anonim válasza:
Jó ez. Ne törődj senkivel. Az én fiaim már nagyok, ovis kor körül cserélődött meg, de a mai napig nyári időbe 8-kor vacsi, utána fürdés, alvás. Télen 7-kor kezdjük. Ha marad idő, 9-ig még játék.
8/8 anonim válasza:
Bocsi, de egy masik posztban mar leirtam reszletesen:
Az en fiamnak kb 2 honapos kora ota ilyen a napja(en irtam ora pontosan a napirendet):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!