Hat hetes kisbabám minden esti elalvás előtt 15-30, de van, amikor 45 percet is sír. Tudtok tanácsot adni, mi lehet ennek az esti sírásnak az oka?
Nálunk is volt ilyen, úgy hívtuk, hogy "a hat órási rettenetes" :).
Aztán ő is kinőtte. Mondjuk nálunk sok esetben a szopi segített.
Szerintem ilyenkor már túl fáradtak. De szerintem 6 hetes korban még nagyon sok neki 2 óra fentlét, legalábbis a kislányom ebben a korban még rengeteget aludt, és keveset volt fent. Bár a kisfiam nem, ő már akkor is rossz alvó volt (ő volt a rettenetes :) ).
Az én babám is 6hetes, ő is sír egyfolytába, egy kicsit elvan a tv előtt aztán sír, enni kell neki..na mikor megetetem altatom leteszem felêled és megy a hiszti áá újra kell altatni van mikor sikerül van mikor nem, ordít ordít..
Ő ha felkel 1,5 órát van fel kb.. De sajnos van amikor nagyon kiborít, mert nem hajlandó aludni, fent van akár 6órat, amit magam sem értek miért :'( ma kelt du fél5kor és még azóta os felvan, 2x elaludt letettem izgett mozgott ordított, vele együtt sírtam már nemrég úgy kiborultam :( ráadásul ezt reggel is csinàlta délig :(
Előttem szólók..nektek ez mikor múlt el? Annyira kiborító :( erről szólnak a napjaink :'(
Köszi a segítséget.
Napközben sokszor alszik egyhuzamban 2-3 órákat (napközben összesen 5-6 órát alszik - szinte mindig szabad levegőn), ezért szerintem nem olyan rossz, ha amikor fent van, kicsit többet van fent. Mit gondoltok? De amúgy a fent létet csökkentem másfél - egy és háromnegyed órára.
Este mindig jól bepólyázom. Sokszor ha bemegyünk hozzá, kb. jobban ordít, mint azelőtt. Ha már kifárasztotta magát a sírásban (max 5 percig hagyjuk sírni), akkor ha bemegyünk és suttogunk, vagy berakjuk a porszívó zajt, néha hirtelen elhalkul, és elalszik gyorsan. De ez nem mindig sikerül, és akkor újra rázendít. ilyenkor sajnos semmi nem segít, tegnap ez ment 50 percig, utána bealudt a sírásba. Amit nagyon sajnáltam. :(
A nyugtató zenét ajánljátok inkább a porszívó helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!