Esti altatással kapcsolatba szeretnék tanácsokat kérni?
A Ferberes vagyok. Az én technikám: Első nap letettük, kijöttünk. A bébi sírt, így a férjemmel 2-2 perces váltásokkal bementünk hozzá. Nem vettük ki, csak megsimogattuk, majd kijöttünk akkor is ha sírt. (természetesen nem bömbölt). Az első nap ezt tízszer megcsináltuk, majd elaludt.
Következő este 4-4 percenként mentünk be felváltva, az azt követő estén 5-5 percenként kb. 4-5 alkalommal.
Az ezt követő estén leraktuk és csöndben elaludt. Onnantól nem volt semmi gond.
Az en babam 2.5 honapos, szinten hasfajos, bar mar jobb a helyzet.Szerencsere neki delutanonkent szokott jobban fajni a hasa, az esti furdetes megnyugtatja.Utana mar csak eves es rogton megy aludni.A furdetest mindig fel oraval eves elottre idozitem, igy ha csuszik az utolso etkezes, csuszik vele a furdetes is.
Szoval eves utan rogton beteszem az agyaba, ilyenkor megkapja a cumijat, hatalmasakat mosolyog, majd lekapcsolom a villanyt es leulok melle amig elalszik.Ez altalaban 5-10 perc, es utana reggel 7:30-ig enni sem ebred fel, gyakorlatilag bombat lehetne robbantani mellette :-)
Nappal viszont tobbnyire o is babakocsiban, hintaban vagy kezben ringatva alszik el, tehat o is hozzaszokott a ringatashoz, de valahogy nalunk megis bevallt az esti "rituale".
Ha gondolod probald ki, hatha nektek is bevalik.Mindenkepp akkor tedd az agyaba amikor nyugodt.Ha a furdes megnyugtatja, akkor kozvetlenul furdes es eves utan.Ha cumizik add oda a cumijat es simogasd amig elalszik.Ha elkezd sirni vedd fel amig megnyugszik, de meg ebren tedd vissza a kisagyba megint.Ezt ismeteld ahanyszor csak kell.(nalunk csak nappali altatas kozben sir, este szerencsere egyaltalan nem)Sirni hagyni szerintem nem jo otlet, mert attol csak eberebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!