16 hónapos lányom három napja a déli és az esti altatásnál sír, üvölt, nem akar aludni, holott korábban mindig eltudott. Szerintetek ez életkori sajátosság? Vagy mi lehet a gond?
korábban csak letettük, és aludt.
most üvölt, és fészkelődik, nem akar aludni.
most az ebéd utáni alvásnál is el kellett ringatnom vagy 10percig, és akkor megnyugodott. Csukódott le a szeme. Utána betettem a kiságyba, ismét elkezdett sírni, akkor arcomat odatettem az arcához, közben simogattam a fejét és úgy aludt el.
ez kb 10perc
miért? szerintetek mi lehet a gond?
20 hósom is CSAK ringatva hajlandó elaludni, délután és este is. Du. ez kb. 10 perc altatás, este kicsivel több, 15-20 perc. Én akkor teszem csak le, amikor már tuti ellazult a vállamon, akkor nem ébred fel rá. Én már megszoktam így.
Ekkortájt (16 hósan)fogzott keményen a lányom, nálatok ez nem zavarhat be?
köszönöm, hogy írtál. őszintén, nem tudom. Igaz, még csak 7 foga van és ennek is már több hónapja, és valóban kemény az ínye a szemfogaknál, de nem fehérlik neki.
az az igazság, hogy (nem tudom miért) de a fogzást zárom ki a legjobban (aztán lehet pont nem is kéne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!