Miért nem akar az egy éves kisfiúnk napközben (el) aludni idegen helyen?
Korábban nem volt ennyire probléma - mert friss levegő lévén jókat aludt a mamáéknál.
De manapság egyik mamánál max fél órát alszik a másik mamánál viszont csak üvölt. Egyáltalán nem akar aludni :(
Itthon kb. megvan neki a kb. 2 óra napközbeni alvás, de a mamánál csak úgy alszik 1-1,5 órát, ha a mellkasomon tud aludni. Az utazóágyban nem hajlandó :(
Szerintem idegen neki a hely, azert is alszik rajtad,ez nyugtatja...nekem is egy eves a fiam, es ő meg nem szeret mashol enni, csak itthon, mashol sok ,,erdekes,, uj dolog van,ez tulsaGosan lekoti.mi ugy megyunk a mamáhOz hogy elotte itthon alszik,11tol masfel ket orat.
Egy helyen lektok?ha igen menj babakocsival, abban elalszik,es ne vedd ki ,legalabb ott pihen.vagy vidd magaddal a kocsit,es vidd el setalni ott.
Azt nem tudom, hogy mi az oka, de az én fiam sem aludt idegen helyen. Egyszer egy kerti parti alatt inkább beült az autóba a gyerekülésbe és ott aludt el.
És igen, mindig ölben, ringatva stb. Úgyhogy segíteni nem tudok, de nem vagy egyedül és el fog múlni. :) Bár nálunk volt már vagy 3-4 éves mire ez rendeződött. Kitartás.
Köszi a válaszokat!
Mosatnában az van, hogy a kocsiban alszik út közben egy 20 percet és inkább nem vesszük ki, hogy kialudja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!