Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 hónapos - mikor ébresszem...

3 hónapos - mikor ébresszem fel enni? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Ha nagy nehezen sikerül elaltatnom nap közben akkor félek hogy magától átaludná a napot. Pl. reggel 7-kor eszik, majd egy kis játék és 9-kor alszik el. Mikor ébresszem enni? Eddig legkésőbb 11-12 közt felébresztettem, de szerintem 1-ig is tudna aludni.

2015. máj. 5. 11:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen én is attól félek hogy ha sokat hagyom aludni az az éjszaka rovására fog menni. Egyébként csak délelőtt alszik, délután már nem. Próbálom úgy alakitani hogy 3 óránként legyen étkezés. Ez délelőtt kérdéses csak. Nagyjából van napirendünk, de ha délelőtt hagyom aludni akkor csak 4 étkezés jut a napra. Kb igy szokott enni: 7, 11.30, 15, 18, 21 de ha csúszik a délelőtt mint ma is akkor egy kimarad. Amúgy méretei rendben vannak, 67 cm és 5800 g.
2015. máj. 5. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!