A kisfiam álmában üvöltve sír de nem ébred fel. SEGÍTSETEK MEG VAGYOK RÉMÜLVE! Mi lehet a baj?
A kisfiam 11 hónapos most.Soha nem volt egy jó alvó de ami mosz van maga a pokol. Éjszakànként elkezd üvöltve sírni mintha nyúznák,felkapcsoljuk a lámpát,beszélünk hozzá ,rázogatjuk de nem nyitja ki a szemét csak kétségbeesetten sír.Segítsetek mi lehet a baj..Teljesen tanàcstalan vagyok és nagyon megrémít a helyzet.
21/N
én nem értelek 22-es egy speciális esetről beszélek amire rendkívül hasonlítanak kérdező által a leírt tünetek.
rohamról, pánikrohamról!!
mindehol azt írják a gyermek biztonsága az elsőilyenkor(ne üsse meg magát stb)
pl egy epilepsziásat sem kezdünk rázni roham alatt!!!!!!
Na megegyszer :
Az én gyerekem pavoros volt. Volt teljes kivizsgálás, pszichiáter, kórházi megfigyelés, kizartak az epilepsziat. A kórházban is eresztették, otthonra is ezt javasolták. Ébresztés nélkül 30 percig is eltartott a roham, utána pedig hosszú idő volt visszaaltatni, reggel fáradtan ébredt. Ébresztés esetén nagyon gyorsan vissza aludt, kipihenten ébredt. Ha nem haragszol, én örülök, hogy szakemberekre hallgattam és nem az interneten osszeszedett okossgokra
a linkjeim is szakemberektől vannak...
speciel 2-10 percet ír rohamra
az a 30 perces az már valszeg súlyos pszichikai állapotot jelenthet, reméljük a legjobbakat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!