A kisfiam álmában üvöltve sír de nem ébred fel. SEGÍTSETEK MEG VAGYOK RÉMÜLVE! Mi lehet a baj?
A kisfiam 11 hónapos most.Soha nem volt egy jó alvó de ami mosz van maga a pokol. Éjszakànként elkezd üvöltve sírni mintha nyúznák,felkapcsoljuk a lámpát,beszélünk hozzá ,rázogatjuk de nem nyitja ki a szemét csak kétségbeesetten sír.Segítsetek mi lehet a baj..Teljesen tanàcstalan vagyok és nagyon megrémít a helyzet.
21/N
Aludj jól gyermekem c pdf-ben erről ír
éjszakai pánikroham címmel
a gyerek nem lép kapcsolatba környzetével mert a roham közben mélyen alszik, miközben a szülők halálra rémülnek.
2-10 percig szokott tartani a felébresztés szinte lehetetlen. reggel semmire nem emlékszik.
rohamnál mellette kel maradni óvni hogy ne üsse be magát ha hánykkolódna, ne essen le, stb semmi mást nem tenni, próbálni nyugodtan megvárni a végét.
ha felébred amikor berohannak hozzá, akkor az nem pánikroham.
amúgy olyan is megeshet, hogy alvás közben ugye az agy blokkolja a mozgásfunkciókat(ha álmunkban futunk, attól még az ágyban nem)és megeshet hogy ébredésénél ez a blokk megmarad egy rövid ideig még.
és még annyit alvajárót sem szabad felébreszteni úgy tudom, tehát a rázogatás nem jó ötlet szerintem
A pontozással nem kell foglalkozni. Én egyébként soha nem pontozok senkit.
És ez a pánikroham teljesen normális dolog? Vagy életkori sajátosságnak írják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!