Miért riad fel?
Figyelt kérdés
2 hònapos a babàm. Este mikor elalszik akkor felsir ordit visit kimered, nèha nappal is. Akkor felveszem megnyugszik de azonnal nem tudom letenni mert fél. Miért van ez?2015. márc. 20. 19:07
1/3 anonim válasza:
Itt vannak a tel.számok [link]
2/3 anonim válasza:
Bocsánat,nem ide szántam a lelki segélyszolgálatot.
3/3 anonim válasza:
A nővérem kislánya volt így,de ő csak este volt ilyen ,,állapotban",nappal nem,s este sem állandóan.A nővérem simogatta,nyugtatgatta és ,,csucsu ruhát" tett a fél arcához,így megnyugodott a gyerek és elaludt.Nem volt semmi szervi,vagy idegrendszeri baja a gyermeknek,a nővérem azt mondta,hogy ébren,nem mélyen alvó,azért ébred fel,s utána nehezen alszik vissza.Ez igaz is lehetett,mert pár hónap múlva mikor kicsit nagyobbacska lett,meg is szűnt. Persze nem biztos,hogy minden esetben erről van szó. Nyilván keresném az okát én is,nincs-e túl melegben a gyerek,stb.stb.Sőt,-ha nem találok okát,még orvostól is megkérdezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!