4 hetes kisfiunk nem riad meg a tapstól, a tüsszögéstől, viszont, ha pl ha sír a kiságyban, és beteszünk zenét, egyből elhallgat. Mi a véleményetek? Van okunk aggódni?
Nem azt akarom én, hogy sírjon, csak: "újszülött korban: tapsolj a baba háta mögött. Ha megijed, azt jelenti, hogy nincs semmi baja. Ha nem ijed meg, próbáld meg még egyszer"
Úgy fest, próbálgathatom napestig...
ez valami reflexes dolog, gyerekorvos nálunk is csinálta, mikor volt nálunk megnézni az újszülöttet.
szerintem a dokitól kérdezz rá, vagy ha tudsz, jelentkezz be dévényeshez. Oda 6hetes kortól lehet járni.
Szerintem nincs okod aggódni.
Miénk sem reagált a hangzavarra ennyi idősen, aztán úgy 4 hónap körül tűnt fel, hogy bizony pislog már, nem csak álmában szétdobja a kezét stb. hanem ha zajt vár, pl kocsiajtó, már előre behunyja szorosan a szemét.
Nem kell azonnal dévényeshez rohangálni, őrület.
Köszönöm a válaszokat! :)
Azóta kipróbáltam még pár dolgot, suttogásra pl felhúzza a szemöldökét, úgyhogy hallja... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!