Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért riad fel a kislányom...

Miért riad fel a kislányom minden alvásközben?

Figyelt kérdés
A kislányom 11 hónapos és minden alvás előtt a foga miatt adok fájdalom csillapitót hogy tudjon aludni előtte megetetem,jah,és meg is van keresztelve. de minden alvás közbe felkel.

#alvás.jviub
2014. júl. 17. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Hogy az istennyilába jön ide, hogy meg van-e keresztelve? Vallásfüggő az aluszékonyság?
2014. júl. 17. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? Mióta adod a fájdalomcsillapítót minden alvás előtt?
2014. júl. 17. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Milyen fájdalomcsillapítót adsz neki és mennyit? Lehet, hogy a mája fáj...
2014. júl. 17. 14:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Te atyaúristen!!!!!
2014. júl. 17. 14:22
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Minden alvás előtt fájdalomcsillapító? Van még mája annak a gyereknek? Sürgősen menjetek gyermekorvoshoz!
2014. júl. 17. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

Biztos azt rontod el, hogy nem pálinkával küldöd le a fájdalomcsillapítóját, akkor nem riadna fel a reggeli mákteáig...

Szegény kölyöknek most húztál le kb 20 évet a várható élettartamából.

2014. júl. 17. 14:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most lesz 10 hónapos a kisfiam. Ő is felriad.... nálunk az az oka, hogy nem tanult meg egyedül elaludni, ringatva meg már nem szereti,elzsibbad, utána felriad. Most úgy vagyunk, hogy beteszem a kiságyba, sír kb. 5 percig, de utána alszik nyugodtan. Most tanulja, de egyre kevesebbet sír.

Fájdalomcsillapítót nem szabad neki állandóan adni. Csak ha napközben is torka szakadtából sír, de akkor is inkább ínymasszírozó krémet ajánlok, mert a mája tönkremehet.

2014. júl. 17. 15:26
 8/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan, azért nem vagyok olyan hülye hogy a saját gyerekemet megöljem,természetesen ez egy szirup ami gyenge, édes karamell íze van,direkt babáknak van,és az orvosom is mondta hogy nem lessz semmi baja a gyereknek,ő mondta hogy napi 3 -at adhatom,érdekes, a sógornőm 2-éves koráig adta a nurofent a kislányának makk egészséges,amit én adok az meg még a nurofentől is gyengébb a fájdalmat megszünteti szegénynek.
2014. júl. 18. 12:47
 9/10 A kérdező kommentje:
jah és a mája nem fájhat mert folyamatos kivizsgálások vannak itt Németországban,nem ugy mint sajnos othon magyarban hogy le sem szarják a gyereket.
2014. júl. 18. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
A fogzás NEM betegség, csak újabban csinálnak problémát belőle. Fájdalomcsillapítóval altatni egy gyereket több, mint butaság, akárhol élsz. És "magyarban" is törődnek a gyerekekkel, nem tudom, honnan veszed ezt a bugyutaságot.
2014. júl. 28. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!