Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 14 hónapos kislányom nem...

14 hónapos kislányom nem alszik el egyedül. Hogy szoktassam hozzá hogy nélkülem is tudjon aludni?

Figyelt kérdés
Próbáltam már hogy lefektetem, jóéjt puszi és kimegyek... Ő fel kell és néz,ordít stb... Vissza jövök ugyan ez a sorrend kimegyek és fel kell, sír... Csak akkor alszik el ha lefekszek mellé és simogatom, átkarolom.

2014. jún. 18. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Leírom az én példám.

Én szakaszosan szoktattam le a lányom.

Kezdtük úgy, hogy kb. 8 hónapos koráig a mellemen aludt el.

Aztán átszoktattam arra, hogy betettem a kiságyba, mellé feküdtem (a franciaágy mellett van az ágya) és simogattam.

Később már csak mellette feküdtem míg el nem aludt.

Utána már nem kellett mellette feküdnöm, elég volt, ha a szobában maradok és pl. odaülök a laptophoz ahol láthatott.

Most másfél éves korában már ha leteszem aludni akár ki is mehetek a szobából, elaltatja saját magát.

2014. jún. 18. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk az vált be, hogy nem vettem ki a kiságyból sosem, hanem odaültem az ágya mellé, simogattam, hogy ott vagyok vele. Ha megpróbált feállni, felülni, óvatosan visszanyomtam fekvésbe, hogy alvás van. Aztán felálltam, de ott maradtam kicsit. Ha megfordult, rám nézett, megsimogattam, hogy itt vagyok, aludj nyugodtan. Hamar megszokta, hogy nem kell félni, és egy éves kora óta magát altatja el. Már rég nem alszik el a kezemben, hanem utána mindig hallom kintről, hogy dúdolászik, beszélget magában, és pár perc alatt elalszik. Most 15 hónapos
2014. jún. 19. 00:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Ülj mellé,olvass neki egy rövidke mesét és simogasd amíg elalszik, miért kell otthagyni egyedül.
2014. jún. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!