Véleményeket kérnék, hogyan szoktassam rá kislányomat arra, hogy egyedül aludjon el?
3-as vagyok,az esetek nagy részében bent maradunk a szobájában,ő meg persze lesi is a szeme sarkából,hogy ott vagyunk-e még :) Szóval ha megunja a forgolódást,felül és nyújtja a kezét,de ha hátat fordít nekünk,akkor ki is megyünk,és várjuk,hogy kell-e még menni,vagy csönd lesz.
Szerintem fél siker:) Én legalábbis igyekeztem mindent sikerként felfogni.Illetve úgy voltam vele,hogy addig is,amíg ki be mászkálok,vagy egyedül forog,szóval addig sem a derekamat fárasztom:)Ez nem megy egyik percről a másikra,nekik is kell idő,mire megszokják az új rendet,és valahogy érzik,mikor kezd véges lenni az ember türelme.De kitartást,a lényeg,hogy úgy csináld,ahogy mindkettőtöknek jó.
Szia.
Nekem az a baj,hogy én is ülök vele a szobájában a kanapén,de sokszor (főleg mostanában) nagyon nehezen alszik el. Nem is ez a baj,hanem az,hogy neki az nem jó,hogy a kezembe van és ringatom,hanem ő szó szerint ugrál a kezembe....és tegnap este már például sírtam másfél óra "tutujgatás" után,mert nem aludt el és mivel folyamatosan rázza magát a kezembe a cumitól már olyan iszonyatosan fájt a vállam,hogy pólón keresztül tiszta vörös volt a vállam....:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!