Hogyan aludja át az éjszakát, anélkül hogy áthozzuk a mi ágyunkba és hogyan aludjon el egyedül?
Nem könnyű, de mi leszoktattuk! Egy idő után már kezdtünk megkattanni a fáradtságtól. Mi is elszúrtuk,hogy ringatva, vagy hintában altattuk el.
Aztán egyszer bemérgeltem magam és azt mondtam,hogy elég. A kiságyban fog elaludni és ha felsír, akkor is ott fogom visszaaltatni. Nem mondom,hogy egyszerű volt, az első héten volt,hogy egy órát is ültünk altatásnál a kiságy mellett. Éjjel,ha felébredt, jött volna közénk. Akkor próbáltam nyugodt maradni, megmagyarázni neki,hogy ott vagyok mellette, megvárom, míg elalszik, de ez az ő kis ágya, itt kell aludni.
Kb. 4-5 kemény hét volt, de megszokta. Most csak nagyon ritkán, max. kéthetente kéredzkedik át, de akkor is csak,ha hajnalban megébred. Akkor már átvisszük közénk!
Én nagyon nem szeretem a Suttogót, mert idomít.
Én mást javasolnék, de nem tudom, nyitott vagy-e rá, mert teljesen más megközelítésű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!