Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ilyenkor mi történik, mi van...

Ilyenkor mi történik, mi van vele?

Figyelt kérdés

9 hónapos, 8 körül mindig rendben elaludt. Ma is letettük nyolckor (látszott, hogy álmos), de némi matatás után elkezdett nagyon sírni.

Kihoztuk, letettük az ágyra. Onnantól, mint akinek rakéta van a fenekében. Felmászott ránk, párnára, hempergett, az apját nyúzta. Másfél órán át meg se állt, csak pörgött.

Most megint letettük, de a bébiőrön át hallatszik, hogy pakol, jön-megy, cumit ütögeti az ágyhoz, sikongat - szóval virágos jókedve van és tele van energiával.

Mi történt vele?

2015. márc. 2. 21:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azt nem is írtam, hogy akkor bementünk volna hozzá. Nem tudom, ezt honnan vetted.
2015. márc. 3. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Az ok, hogy bementél, mert sírt, de én nem hoztam volna ki! Ott a szobájában, csendben, félhomályban, vagy sötétben nyugtatnám meg. Ha eldöntötted, hogy alvás van, akkor ne engedd játszani!
2015. márc. 3. 09:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Komolyan ezen az egy mondaton lovagolsz? Azt írtam nem mennék be nem azt hogy ne menj be. Mindegy. Egyébként még mindig nem értem miért vitted ki. Lehet csak ráfeküdt a kezére sírt te meg kivered az álmot a szeméből. Még jó hogy játszani fog ha te meg adod neki a lehetőséget.
2015. márc. 3. 10:51
 14/16 anonim ***** válasza:
ha csak tegnap volt-akkor szerintem ez a nagy szél lehetett.az én kislányom is magától alszik el,de amit tegnap rendezett....sikitott,orditott.remélem mára megoldódik mindkettőnknek
2015. márc. 3. 12:31
 15/16 A kérdező kommentje:

"Lehet csak ráfeküdt a kezére sírt te meg kivered az álmot a szeméből."

Négykézláb trappolt körben az ágyában, felemelt fejjel.

Igen, lovagolok az ilyen mondatokon, mert nem kérdezel, hanem légből kapott infók alapján ítélkezel, feltételezel. Inkább kérdezz, ne tippelj vaktában.

2015. márc. 3. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
De neked mi bajod van? Rosszul értelmezted a mondatot amit írtam, gondoltam mivel már újra leraktátok a gyereket aludni és még mindig hallod hogy fent van, leírom hogy ha nem sír nem mennék be hozzá ÚJRA. Nem azt írtam hogy minek mentél be hozzá először. Olvasd már el légyszíves amit írtam mert már egy kicsit idegesítő, hogy az ember próbál segíteni te meg félreértelmezed és belekötsz. Ez mire jó? Akkor sem kellett volna kihoznod a szobájából amikor sírt. Én is csináltam már ilyet felébredt tőle, nem alszik mellettünk, gondoltam tanácsokat vársz. Azért írtam hogy ez hiba, nem hozzuk ki a szobájából akkor sem ha ő nem akar aludni. De én itt befejeztem. Kötekedj mással!
2015. márc. 3. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!