Ilyenkor mi történik?
Lassan 8 hónapos lesz. Kb hat hetes korától jól aludt, este letettük, egy-két perc mormogás után elaludt.
Mostanában kezdte azt (főleg nappali alvásra jellemző), hogy egyértelműen látszik rajta, hogy álmos, de 5-10 percig sztrájkol, mielőtt elaludna.
Azt se tudom eldönteni, hogy sírás-e egyáltalán, mert jókedvében is szokott olyan hangokat kiadni, mint amikor élveboncolnak valakit (hörgés, vonyítás).
Eleinte bementem ilyenkor, akkor azonnal vigyorra váltott és felnyomta magát. Aztán inkább kivártam, mert nem volt meggyőzően kétségbeesett, ilyenkor 5-10 perc hörögve vonyítás után hirtelen csend van és alszik 2-3 órákat.
Mi a fene ez?
Te azonnal elalszol, ahogy lefekszel???
Na látod, ő sem. Álomba szórakoztatja magát. NE menj be hozzá ilyenkor.
A hangkiadás nagyon határeset a "poénból ordítok és hörgök" és a "meggebedek, annyira fáj" (pl oltás) hang között. Ezért voltam eleinte tanácstalan.
De miután azonnal vigyorra váltott, feltételeztem, hogy nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!