Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egész nap nem alszik, mit tegyek?

Egész nap nem alszik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
5 hetes babám nem akar elaludni, éjjel 2re alszik csak el sok ringatás, cipelés, sírás után.6kor már kel, napközbe elbólint a kezembe 20 percekre de amint letenném felkel, nem tudok tőle semmit csinálni.Nyűgös is egész nap gondolom már a fáradtságtól.

2015. febr. 12. 11:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az nem egészséges, ha ennyit sír és nem alszik. Orvost, védőnőt hívtad már? Ha puffadt a poci, akkor a szelek bántják. Nekünk a Colief vált be. Volt, amikor este az én babám sem akart elaludni, csak sírt. Aztán rájöttem, hogy a nappali alvások előtt másak voltak a körülmények. Amint minden ugyanúgy történt, el is aludt hamar.
2015. febr. 18. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Én babám is alig aludt és ha elaludt is, amint letettem, felkelt. Akkoriban még nem volt időm netezni, ma már kikupáltam magam, ha újrakezdhetném, magamra kötném egy hordozókendőben, állítólag remekül alszanak, szopiznak benne, te meg csinálhatod a dolgodat. Sírni sose hagytam, így hát 9 hónapig kézben volt, ha nem az enyémben, akkor az apjáéban. Kb. 2-3 hónapos kora után azért aludni már le tudtam tenni a kiságyba, de ha ébren volt, mindig csak kézben. Imádtam egyébként, teljesen összenőttünk, de fél évig nem tudtam mellette főzni és utána is csak este. Ma már profibb lennék - hordozókendővel.
2015. ápr. 21. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!