Mi lehet a gond hogy 6hetes babam egesz nap nem alszik reggel 8tol es mar este 8van?
Figyelt kérdés
Akinek ezt elmondom senki sem hiszi,es senki ilyennel meg nem talalkoztam.teljesen kivagyunk mar a parommal es van meg egy lanyunk akivel foglalkoznunk kene.ma egyszer sikerult ennem az ebedemet este fel6kor azt is 5perc alatt.egesz nap nyugos ordit.szetrobban a fejem.kocsiban is uvolt .kimentunk setalni ugy uvoltott hogy levegot se kapott.haza is fordultunk.2014. júl. 3. 20:31
1/9 anonim válasza:
Hát ezt sajnos neked kell kiderítened. Hasa nem fáj? Nem lehet, hogy a pici gyomrával van valami? Ismerősöm kislányának gyümölcscukor érzékenysége van, sokáig azt hitték simán hasfájós. Ő is rengeteget sírt, de végül kiderült, hogy valami nem oké.
2/9 A kérdező kommentje:
Es miben van gyumolcscukor? Tapszer?
2014. júl. 3. 21:04
3/9 anonim válasza:
Mondjuk, ha a 6 hetes gyerekem egész nap nem alszik, nyűgös, sír, elvinném orvoshoz, akkor is, ha nem lázas. Max. az orvos kiröhög és hazamegyünk. Hasa fájhat, de egész nap azért fura lenne.
4/9 anonim válasza:
Próbáld meg esetleg magadra kötni, hátha az jót tesz neki.
Szerintem a héten megint az időjárás zavarja a kicsiket, az én lányom se alszik egész héten, de ő már 4 hónapos, valamennyire már el tudunk játszani, de most ő is sokat sír. Kitartás nektek!!!
5/9 anonim válasza:
Az enyém is ilyen még mindig, pedig már 4 hónapos. Reggel felkelt, estig nem aludt, max 2szer 10 perceket.Viszont az éjszakákat végig. Nekem a doki azt mondta, hogy ő ilyen és vannak olyan csecsemők, akik nem igénylik a nappali alvást.
6/9 anonim válasza:
Első vagyok: egyébként én kislányom is az első pár hónapban napközben szinte csak kézben tudott aludni, ő hasfájós volt. De végül ezt a pár hónapot is túl éltük. Éjjel egyébként simán aludt, napközben sokáig kézben aludt, én közben nem tudtam semmit csinálni, neteztem vagy tv-ztem, olvastam. Saját ágyában nem maradt meg, később a mi nagy ágyunkon aludt, de sokszor ott is csak fél órát sikerült neki. Az is lehet, hogy a közelséged hiányzik neki
7/9 Bercsényi mónika válasza:
Biztos hogy hasfájós,szerintem!az én picim reggeltől hajnal 2-3-ig sirt egyfolytában!Én az első 2hétben leadtam 12kilót annyi időm volt enni,gondolhatod!Sokat tornáztasd!Van kakija könnyen?Tápszeres?Olvass utána!
8/9 A kérdező kommentje:
Ket naponta van kakija de nagyon nehezen mert kemeny neki.tapszeres de keves anyatejet is szopizik.mar rajottunk mi volt a gond.karfiolt ettem.ettol gorcsolt.en is leadtam 9kg semmi idom enni.
2014. júl. 14. 16:47
9/9 Bercsényi mónika válasza:
Nekünk 2 hónap kellet hogy az életünk jobb legyen,örülök hogy minden rendben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!