1-2 hetes baba egész nap alszik, eszik? Vagy kicsit fent van? Meddig tart ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 19:01
1/9 anonim válasza:
Az en lanyom max. 5-10 percet volt fent. Ezido alatt atpelenkaztam, szertgettem. Eves kozben is sokszor aludt. Csak reflexbol evett.
2/9 anonim válasza:
Igen, ezt csinálják. Nagyon keveset vannak fent még ilyenkor. Kb. 6 hetes kortól kezdenek többet ébren lenni.
3/9 anonim válasza:
Mázlisták :) Az én fiamnak kb miután hazajöttünk a kórházból rögtön kinyílt a csipája. Rémálom volt az altatás, és azóta is elég aktív gyerek. Remélem a második eszik/alszik baba lesz.
4/9 A kérdező kommentje:
Az enyém du és este nem eszik - alszik baba, de mindenki azt mondja hogy ilyenkor még azt kéne... lehet hogy délutánra kevesebb a tejem?!
2013. júl. 7. 21:39
5/9 anonim válasza:
A baba annyit eszik amennyit szeretne, a tejednek semmi baja. Annyira sok butaságot hordanak ezzel kapcsolatban össze a "jószándékú" okoskodók, h beparáztatják a kimamát.
6/9 anonim válasza:
most még csak ezt fogja csinálni egy darabig. nekem most 2,5hónapos a babám de már most van mikor 2etetés között fent van. és elég nehézkes be altatni.
7/9 anonim válasza:
Ne aggódj, minden gyerek más! Vannak a kis alvásigényű, érdeklődő babák és vannak akik az első 5 hónapot végigalusszák szinte. Az én kisfiam 6 hetesen már bőven beállt a 1,5 óra ébrenlét, fél óra alvás fázisra és kb 2 hetes korától 8 hónapos koráig nem is aludt egy huzamban fél óránál többet. (cserébe jók voltak az éjszakáink ;) )
8/9 anonim válasza:
Hát az én lányom most lesz csütörtökön 3 hetes nekünk átlagosan másfél órát van fent minden etetés után kivéve éjszaka szerencsémre akkor csak felkel nyögdécsel majd eszik peluscsere alvás max fél óra mindenestől.Napközben és este viszont általában másfél két órát van fent minden ébredés után de viszont 4 órákat alszik! Megetetem böfi,pelus,és nézelődik vettünk már neki zenélős játékot azon mereng és arra alszik el, de amig ez nem volt addig is talált valamit amin elbambult általában a fényt :D kis cuki olyankor nyöszörög újra ha a cumi kiesik a szájából.
9/9 anonim válasza:
alszik eszik:) néha fent van egy kicsit, az öcsém is fent volt néha 5-6 perceket. nála gyorsan elmúlt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!