Egész nap nem alszik, mit tegyek?
Tapszeres, vagy szoptatod? Van kialakult napirendeteket, altatasi ritualetok? Esti furdes- alvas hogy nez ki? Bocs, de csak ezek ismereteben lehet kielegito valaszt adni. Hasfajos?
Sztem nem igaz, hogy az anyasag errol szol. Kisfiam 8 honapos, de meg soha nem voltam annyira kinyulva, hogy az gondot jelentsen. Problema csak akkor volt vele, mikor beteg volt.
Sajnos az én babám is ilyen volt, 6 hónapos korára javult a helyzet. mi már voltunk kivizsgáláson is, a végén ott is annyit tudott mondani a doki, hogy kitartás!!!
eleinte engem is zavart, hogy nem tudok csinálni semmit, aztán egy ismerősöm azt mondta "te most azért vagy itthon hogy a babával legyél" ez a mondat lebegett mindig a szemem előtt. a napi mosást a nyüglődő baba mellett is be tudtam dobni. és ciki vagy sem, én kb két hónapig házhoz rendeltem a kaját. így nem idegeskedés, kapkodás és a babával tudtam foglalkozni.
6os vagyok. Mennyi ido utan probalod altatni? Ennyi idos korban mar 1-1.5 orat is ebren tudnak maradni, ugyh ebredestol szamitott kb masfel oraig ne probald meg letenni.
Van cumija? En nem vagyok hive, de altatasnal jol johet, sztem egy probat megerne.
Jot tehet meg a "feher zaj", ami vmilyen monoton, bugo hang, kellemes. Ilyen pl. A porszivo, hajszarito, ventillator.
En azt tudnam tanacsolni, h ebredestol szamitott masfel ora utan vedd olbe, vidd a szobajaba, kapcsolj vmilyen monoton bugo hangot, adj neki cumit, es igy probald meg teljesen nyugodtan elringatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!