Van itt olyan, aki elérte a babájánál hogy átaludja az éjszakát?
inkább anyatejes babák anyukáit kérdem.
5 hós korig - mint minden baba szinte - az én lányom is átaludta. azóta felkel 2-3 óránként, nem jön foga, nem az éhség, nem tudommit tehetnék. nem zavarna a sok ébredés ha nappal nem félórákat aludna, mert akkor nappal aludhatnek egy orat legalabb.de igy eselyem sincs es egyre kevesebb a tejem a faradtsagtol, amitol persze még inkább egyre tobbet kel.
Szerintem ez életkori sajátosság náluk - az én kislányom is 6 hós korig átaludta az éjszakát, azután ébredt akár 10x is. Most 11 hónapos múlt, egy hete újra átalussza az éjszakákat, de eddig tartott (remélem) ez a kelős időszak.
Attól, hogy nem látod, mocoroghatnak már a fogai, lassan elkezdenek bújni, de ő már érezheti, nálunk egyértelműen a fogzás "rontotta el" a jó alvást.
Fogzás, mozgásfejlődés, szeparációs szorongás.
Nálunk 2 hónapos korától 6 hós koráig átaludta az éjszakákat, onnantól 11 hós koráig keltünk, volt olyan éjjel a fogzás miatt, hogy óránként (a felső metszők jöttek)....
most megint átalussza, illetve max.1 kelés van.
Ez ilyen, nem tudsz mit csinálni, kitartást.
Igen anyatejes volt illetve még most is szopik reggel meg este...
4 voltam
Szia! 2 éves a fiam de még csak 2 éjszakát aludt át.
3-4 óránként cicizik még mindig éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!