Volt valaki babajanal olyan hogy meg 3 honaposan is pont olyan szurkes-nagyonsotetkek szeme volt mint szuletesekor? Milyen szinu szeme lett vegul a kicsinek?
Lányomnak ilyen volt. Most 8 hónapos és valahol félúton van a zöld és a barna között.
Nekem középbarna, az apjának világító kék szeme van. Nagyapáké barna, nagymamáké pedig meghatározhatatlan szürkés-kékes-zöldes tarka.
Egyébként a férjem másik lányának, ahol az anyának ugyanolyan barna szeme van, mint nekem, kék lett a szeme. Ő már kamasz így, neki már biztosan nem változik.
ugyanez a helyzet nálunk mint nálatok, annyi különbséggel, hogy anyának, vagyis nekem világos zöldeskék a szemem. fiunk most 8 hónapos lesz már egyértelműen barnára hajaz. napfényben még van egy kis zöldes beütése, de amúgy inkább barna már.
én azt olvastam, hogy ahol egyik szülő barna szemű és a babának születéskor ilyen sötétszürke, vagy eléggé sötétkék a szeme, akkor nagy valószínűség szerint az barna lesz.
Koszi a valaszokat! :)
Hat szomoru vagyok... Titkon remeltem hogy kek szeme ledz, mert a fiamnak szuletese ota sotet barna a szeme... Jo lett volna ha a lanyomnak is kek szeme lett volna mint nekem. :)
Olyat meg nem hallottam hogy sotetkekbol vilagosodna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!