Mit tegyek, hogy végre normálisan aludjon éjszaka?!?!?! Nem bírom az éjszakákat, már utálom ezt a egészet.
Eddig a legtöbb, amit egyszerre aludt, talán 3 óra volt. De egy kezemen meg tudom számolni, hányszor volt ilyen. Nem aludtam már olyan rég óta, hogy belebetegszem már. És itt nem hónapokra gondolok. A gyerekem nem éhes, nem szomjas, nincs semmi baja. Egyszerűen csak felébred, felül, beveri a fejét az ágyba (ami le van takarva takarókkal). Egyszerűen rossz alvó. Én is az voltam mindig, ezért ébredek minden apróságra. Apuka alszik nagyokat, sosem kel fel hozzá, hétvégén sem. Aludni akarok végre egy huzamban legalább 7-8 órát... De este, amikor megyek lefeküdni, már rettegek, mert tudom, hogy amint elalszok, ő ébred. Minden egyes éjszaka azzal telik, hogy óránként kipattanok az ágyból az ordításra.
Megfelelő a hőmérséklet és a páratartalom is. Ilyen időben kétszer megyünk sétálni, lefárasztom, de semmi. Ha 8 altatom, ugyanaz van, mintha 10-kor teszem.
Egyszerűen nem bírom már, türelmetlen vagyok és fáradt.
Napközben meg nem bírok elaludni, egyszerűen nem megy. Nekünk senkink sincs, aki el tudna jönni kicsit besegíteni.
Hogyan, mivel érjem el, hogy aludjon végre????
Utolsó válaszoló!
Éjjel továbbra is felébredek 3-4 alkalommal, de ez már mérföldekkel kevesebb, mint a negyed óránkénti ágyból kiugrálás.
Talán az vált be, hogy amint írtam is, a másik szobában alszok. A kis nyüszögéseket így nem hallom, csak a sírást.
Az én gyerekem már régóta nem eszik éjjel, 7-8 hónaposan még evett 4-kor, utána csak reggel 6 körül amikor már teljesen felébredt.
A másik dolog: van neki sötétben világítós MAM cumija. Eddig sokszor oda kellett mennem, hogy odaadjam neki és akkor tovább aludt. Úgy vettem észre, hogy már megtalálja és beteszi a szájába.
Az őrlőfogak miatt sokat szenved, erre sajnos kevés dolog használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!