Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tehetek valamit az ellen hogy...

Tehetek valamit az ellen hogy kétszer vacsizzon?

Figyelt kérdés
5,5 hós a babám, eddig szépen ataludta az ejszakakat. 8-kor furdetjuk, este szopi, es még kap mellé üvegből 80-100 ml körül reggel lefejt tejet hogy biztos ne éhezzen majd 9 korul elalszik. eddig működött is, de kb egy hete elkezdte hogy 23.00-24.00 kozott fel kel. zaklatott, cicit adok neki es altalaban eszik is mig vissza nem alszik rajta. reggelig utana mar nem kel fel. feltetelezem h a kaja a baja a 3 oras ebredes miatt....csak így muszáj fennt maradnom keso estig es utana még etetni altatni....mit tehetnék?
2015. jan. 1. 23:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kostoltatom már pár napja de még nincs kiváltva ètkezés, nekem nagyon zsiros a tejem és nyeli is az esti szopi utan is mint kacsa a nokedlit. honapok ota igy csinaljuk es ataludta az ejszakat. gondolom most mar keves neki, a tejpepre en is gondoltam.
2015. jan. 2. 13:21
 12/17 anonim ***** válasza:
34%

Nem azèrt kel mert kevès neki, akkor többször is kelne, ez puszta logika.

Foga, hasa, időjàràs, àlom, vagy csak cicire anyura vàgyik.

Nemèrtem h ez mièrt lenne nem normàlis.

Egy ekkora gyereknèl mèg nem rossz szokàs.

Attól h megtömöd szutyok tejpèppel, ami fölösleges, mèg nem fogja vègig aludni megint.

5 hósan kostoltatsz...ehez no comment, de nem akard majd emiatt siettetni azt sem.

Elègítsd ki az igènyeit, ez tök normàlis, neki most igy jó.

Ő nem egy program amit àtìrhatsz.

Szokj hozzà h nem fogsz 8...12 óràkat aludni.

2015. jan. 4. 07:55
 13/17 A kérdező kommentje:
sosem aludtam 12 orat, sosem adtam tejpepet es a kostoltatast a gyerekorvos javasolta (pont a tapszer kivedese erdekeben), es mert 6 honapos korig meg kell kezdeni...okoska. nem lustasagbol nem akarok kelni, hanem mert nap kozben alig alszik es emiatt szeretnem ha ejjel kipihenne magat.
2015. jan. 4. 08:18
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Ha álmos lenne aludna, te csak magad miatt akarod őt programozni!

6 hónaposan kel megkezdeni nem 6hós korig nagyokos!

2015. jan. 4. 10:54
 15/17 A kérdező kommentje:
taplalkozas kutato a sogonrnom o szerinte es a gyerekorvos szerint is el lehet kezdeni sokkal inkabb tapszer helyett. bocs de en nekik hiszek. a babam pedig faradt es nyugos, nem azert nem alszik nap kozben mert nem tud, hanem mert.nagyon nehezen alszik szuletesetol. de ez megint egy masik tortenet.
2015. jan. 4. 11:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyatejes taplalas mellett a hozzataplalas 6 honapos kortol javasolt!!!!
2015. jan. 4. 23:14
 17/17 A kérdező kommentje:

amit ugy kell erteni hogy a 6. betoltott honap, es arra is azt mondjak h az utolso utani pillanat mert addigra teljesen kiurul a vitamin tarralek a szervezetebol. 5,5 hosan kezdtem hogy a 6. betoltott honap utan egy hettel kivalthassam az elso etkezest, mert a gyerekorvos a vedono es a sogornom is ezt javasolta, mivel a hizasa lelassult nagyon es tapszerezes helyett ugy gondoltuk ez a legjobb.

egy kisbaba is mutatja jelet ha keszen all a kostolasra, en a havi 100 gr hizast es a 3 hete tarto "fejlodesi ugrast" annak vettem.

csak nem ertem miert ez a tema mikor nem ez volt a kerdes.

2015. jan. 5. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!