Tehetek valamit az ellen hogy kétszer vacsizzon?
Jajj, szegénykém, álmos vagy? :-D
Etesd mikor éhes!
Most komolyan azért nyígsz mert éjfélkor még cicizne?
Végig aludja az éjjelt 5 hósan! Én 2 éve nem aludtam, sok anyukával eggyütt! Az anyaság ezzel jár, nem mesélte senki?
Növekedési ugrás, foga, időjárás, hasa...és még 1000 ok! Ilyen még nagyon sokszor lesz ugyh szokj hozzá!
Elégítsd ki az igényeit és örülj neki h nem kel föl 10x éjjel!
a normalis valaszokat koszonom. mivel gyakorlatilag nem alszunk napkozben, mindkettonk erdeke h ejjel a leheto legjobban aludjunk. neki a fejlodes nekem pedig a tejem.miatt.
termeszetesrn tisztaban vagyok vele hogy egy ebredes kimondottan jonak szamit, azt viszont nem tudom hany honapos korig, mivel elso baba. a legjobbat akarom neki ezert megszoptatom, de tudni szerettem volna normalis e hogy felkel esetleg lehet e az oka a megszokas stb...
reggeli tejjel ne pótolj, felesleges.
reggel nagyon vizes, könnyű, inkább szomjoltó a tej. este agyon zsíros, sűrű, tápláló. szóval hiába adsz neki plusz 100ml-t, olyan mint ha te meginnál egy pohár szörpöt... :)
inkább adj neki fürdés előtt tejpépet, lefekvés előtt meg szoptasd, ennyi idősen már adhatsz tejpépet, sőt lehet itt az ideje a hozzátáplálásnak, ezekre kéne fgyelni, nem a hónapokra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!