Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nektek mi vált be az ellen...

Nektek mi vált be az ellen hogy ne forogjon a pici?

Figyelt kérdés
kislányom 4hónapos és éjszaka állandóan hasról a hátára fordul (csak hason tud aludni) ezért fel is kel mert hátán nem tud vissza aludni. Ti hogy oldottátok meg hogy ne forgolódjon éjszaka?

2013. aug. 20. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudtam sehogy megoldani.

Ezt szerintem csak addig lehet befolyásolni, amíg ha leteszed, úgy is marad, szóval csak 1-2 hónapig.

2013. aug. 20. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:
feltekersz egy jó vastag pokrócot vagy plédet, U alakúra hajlítod, beteszed a kiságyba, ennek a közepébe a gyereket, h. az U alak aljánál legyen a lába és kb a hóna aljáig érjen. vagy az is jó, ha csak 1-1 feltekert pléddel töltöd meg a gyerek és a rács közötti helyet. valójában ki kell ékelni a gyereket, h. ne tudjon,ne legyen helye fordulni. sok sikert! ;)
2013. aug. 20. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmi...Hálózsákot nem tűrte, már 3 hetesen is simán addig kukacolt éjszaka, hogy fordítva ébredt fejjel, takargatni mehettem vna 10 percenként, így nálunk az működik a mai napig, hogy úgy öltöztetem alváshoz hogy takaró nélkül se fázzon. Fektetésnél betakarom, meg egyszer benézek hozzá, mikor én is fekszem és betakarom, de a miatt nem ébred, mert fázna.
2013. aug. 20. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és picinek ő is csak hason aludt, és persze először tanult meg hasról hátra fordulni, na akkor volt két nehéz hónapom, mert mehettem visszaforgatni, volt olyan éjszaka, hogy 32-szer kelte...Aztán hálát adtam az égnek, mikor visszafordult :D
2013. aug. 20. 20:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyémet nem lehetne kiékelni, mert akkor azért sír, mert akar, de nem tud megfordulni. Az újdonság idejéig tart, nem hosszú idő, pár hét és már nem fog a mozgásra, tekergésre felkelni. Majd más miatt kel utána :D
2013. aug. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!