Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelygomba ellen mit javasoltok?

Hüvelygomba ellen mit javasoltok?

Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok és enyhe viszkető érzésem van, nem vészes, de azért van. Legkorábban csak hétfőn tudok dokihoz menni, addig nem lesz baj ugye? Mivel tudnám kezelni addig is? Canasten nem jó nekem az sosem segített.

2013. aug. 10. 18:42
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Betadin
2013. aug. 10. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is volt terhesen. Doki írt fel valamit (már nem emlékszem.) Szerintem mindenképp várd meg az orvosi vizsgálatot.Amúgy sem jo kezelgetni magad mindennel nem még ha terhes vagy. Hidd el az orvos tudja mit alkalmazhatsz várandosan.
2013. aug. 10. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Várj hétfőig, nem lesz addig semmi bajod. Ne otthon gyógyítgasd magad terhesen.
2013. aug. 10. 19:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Viszont nagyon figyeld, hogy meggyógyulsz-e attól, amit felír. Ha nem, feltétlenül menj vissza és akár kérj kenetvizsgálatot, mert a ki nem kezelt fertőzés koraszülést okozHAT.
2013. aug. 10. 19:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél Vitagyn-c huvelykrémet.Használd el előbb azt amit felírt a doki aztán pedig rögtön ezt. Recept nélkuli és teljesen ártalmatlan.Terhesen is lehet alkalmazni.Csupán annyi a lényege, hogy nem tér vissza a gomba, mert helyre áll a huvely természetes ph-ja.Nagyon szuper nekem ez segített az évek ota visszatérő betegségemen..
2013. aug. 10. 19:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem canesten combit javasolt. Korábban pedig pimafucin kúpot. Szerintem is várj viszont hétfőig amúgy, mert jobb, ha megnéz a doki.
2013. aug. 10. 20:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is a vitagyne-c kúp tette helyre, végig csináltam 3-4 doboznyi kúrát a szülésig. A dokim nekem a streptococcus fertőzés ellen is ajánlotta, végül a másoik babánál nem is lettem pozitív :)
2013. aug. 10. 22:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Canesten kombit használhatsz nyugodtan.Nekem is ezt adta a doki és mikor megkérdeztem h biztosan nem árt e a babának majd leharapta a fejem hogy hogy képzelem hogy ő olyat ad ami árt egy magzatnak...tehát tuti nem lesz bajod...nekem se lett és azóta(kopp,kopp)tünetmentes vagyok :)

Bár legjobb tudomásaim szerint Canesten kombi már nincs csak uno...de ugyanaz csak 1 tabletta van benne nem három.

Gyógyulgass :)

18hkm :)

2013. aug. 11. 10:34
 9/9 A kérdező kommentje:
Mára teljesen elmúlt, így végül nem mentem dokihoz. Még a terhességem előtt többször próbáltam a Canasten és Canaesten kombit , de nekem attól csak rosszabb lett.
2013. aug. 12. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!