Tetű ellen megelőzésre a legjobb szer?
A tetü minden oviban iskolában előjön, nem lehet tudni h ki hozta és nem csak abba ragad meg aki koszos. Én tudtommal nem kell az ÁNTSZnek jelenteni mert a gyrekek 80%a ósszeszedi egyszer. A megelőzésre meg semmit nem adnék, mert vegyszer/gyogyszer.....meddig fogod adni neki?? Egészen télig???
Oda kell figyelni ha járvány van ugyis szolnak, átnézed ha van kiirtod ha nincs örülsz.....
1ső voltam, itt találsz segitséget a szerről. Lehet h leheg még kapni amiket irnak.
Nem az antsz-nek jelentjuk, hanem a vedononek.
Es erdemes kenni a gyermeked fejet, nalunk az oviban is szokta a szulok egy resze
Ezek a mostani szerek nem budosek, neha nem is lehet erezni.
Jobb kenni, mint osszszedni a tetut, volt olyan ovisunk, akibol majd egy evig nem tudtak kiirtani, amikor tetves lett. Foleg egy hjosszu haju, dzoke lanynal, akinel a leguzogatas is egy "elmeny".
Amiket mi használtunk: Pedex, Paranit.
De csak akkor, ha megtudtam, hogy VAN tetű az oviban, különben nem. Valóban, vegyszer. Esetleg öblítsd ki a haját ecetes vízzel hajmosás után. Én nem kenném minden nap a gyereket feleslegesen.
Köszönöm a válaszokat, az embernek mondtam, hogy hozzon haza biztos-ami biztos egy kis petróleumot a benzínkútról, olvasva a fórumot... a gyerek haját nyírjuk, az enyém viszont hosszú és sűrű....
Amúgy meg tényleg leborotválhatnák annak, akinek többszöri felszólításra is úgy jár a gyereke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!