Melyik fogkrém a legjobb 2 évesnek sárgulás ellen?
Valószínű a genetika miatt,örökölte a lányod a párod fogait. (nálunk is így van ez) Azt javaslom mindenképp próbálj meg más fogkrémet is (mi rózsaszín Vademecum-ot használunk,jó íze van,szerintem tetszeni fog a lányodnak is),és ha nem javul a helyzet,jobb megmutatni egy fogorvosnak. Gondolom kólát meg egyéb káros löttyöket nem adsz neki? Mert attól szokott leginkább romlani meg sárgulni a gyerkőcök foga.
22 hónapos kislány anyucija
Nálunk ugyan ez a helyzet. 2,5 éves kisfiu. Renszeresen mossuk a fogát,alaposan. Kb. 1 hónapja észrevettem,hogy sárgulnak a fogai és olyan mindha valmi lenne rajt. Sajnos a megoldást még én sem tudom.
Mi vademecum fogkrémet használunk.
Sziasztok! Nem tudom van e még itt valaki, de az elmex fogkrémek a legjobbak. Van 6 éves korig direkt tejfogakra.
Kedves kérdező, nem mindegy, hogy hogyan sárgás a fog, mindenképpen mutasd meg fogorvosnak, nem árt korán elkezdeni;)
Mi is Elmexet használunk a védőnő tanácsára.
A fiam fogai is sárga lepedékesek, de alapos fogmosással attól mindig meg tudunk szabadulni.
Egyébként szépek a fogai.
Az enyém 3 éves és mindig lenyeli az Elmexet. Alig várja, hogy fogat moshasson! :)
Aminfluoridot tartalmaz, és tudtommal az nem káros, bár nagyon tudásom nincs e témában, de anno, amikor utánanéztem, azt olvastam, hogy ez így rendben van.
Azért persze tök kiváncsi lennék mások véleményére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!