Van olyan, akinek a babája magától tanult meg elaludni?
Ugyan ezt tudnám írni, mint az első. Az elején fix rutinunk volt estére és éjjel, ha felkelt, nem kapott cicit, csak tejet inni üvegből és alvás vissza. Evett picit és aludt tovább, 6 hetes korától 10 órát éjjel :/
Nem altattam pici korában, mert evett és utána álmos lett, de nem mellen aludt el, hanem evést ha abbahagyta, ment az ágyba. Nem is sírt és később sem kellett altatni, amikro már nagyobb lett. Sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy ennyi idősen hogyan lehet ezt megváltoztatni, szerintem a cicin altatást kellen elhagynod és cumira cserélni. Azt gondolom, hogy úgy alszik most a babád, amihez szoktatva lett, ha ezt meg akarod változtatni most, az kemény dió, vagy vársz még pár hónapot.
Az első lányom kénytelen volt 6 hónaposan rászokni arra, hogy lerakom, megsimogatom és elalszik magától. A férjem sokáig dolgozott én pedig egy friss műtéten voltam túl. Nagy nehezen (néha már erőmön felül) elláttam a lányomat. Igaz, közben rettentően fájtak a varrataim,stb.
Első nap sírt, de nem tudtam behajolni hozzá, mert ordítani tudtam volna a fájdalomról. Kb. 5 perc nyöszörgésről, sírásról beszélünk..
Második nap 1-2 percig hallottam a hangját, harmadik nap pedig már egyből el is aludt.
Az hozzá tartozik, hogy én próbáltam a lehető legjobban kifárasztani, hogy szinte még le se érjen az ágyba, de már aludjon.
A második lányom pedig nagyon hamar felvette a ritmust és konkrétan 3-4 hónapos kora óta egyedül alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!