Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Van anyuka aki a rosszul...

Van anyuka aki a rosszul elalvó babáját meg tudta tanítani könnyen, szépen, magától elaludni? Ha igen, hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nemsokára egy éves lesz, már csak egyszer alszik egy nap, de akkor mindenféle trükkel el kell altatni, így csak itthon tud aludni. Szerintem neki is könnyebb lenne, ha el tudna lazulni, s elaludni. Hogyan tudnék neki segíteni?
2013. nov. 5. 12:59
 1/5 Tica0121 ***** válasza:
21%
Az én bbám 3 hónapos, de szerencsére már nem alszik el nehezen. Mi kitalátuk a saját kis szertarásunkat, így amikor kezdjük, akkor szinte magától elaszik. Felveszem az ölembe, magamhoz szorítom, a fejét a vállamra hajtom és énekelek neki. Azért meg kell mondjam, hogy az első majd egy hétben csak az üvöltés ment órákig, de aztán rájött, hogy ilyenkor mit kell neki csinálni. Mostmár nem is kell énekelni, kb 5 perc alatt elalszik. Próbálj kitalálni valami olyat, ami neked sem nehéz, a babádat sem hagyod egyedül... Nem könnyű!
2013. nov. 5. 13:55
 2/5 CsBZs ***** válasza:
0%
Mar ezt irtam valaszba vhol, Dr. Eduard Estivill Aludj jol gyermekem cimu konyv. Szerintem szornyen jo. Nem gyerek kinzo.
2013. nov. 6. 17:25
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Ha az Aludj jól gyermekem nem kínozza a babát, akkor mi kínozza?
2013. nov. 6. 17:34
 4/5 CsBZs ***** válasza:
0%
Rengeteg szulon es gyereken segitett. Biztos vannak kivetelek de szerintem az nagyon keves ha elolvastad rendesen akkor egyaltalan nem gyerek kinzo..sot..nagyon fontos a gyerekfejlodeseben az alvas es ez a konyv tokeletesen ravezeti a szulot es a gyereket is h mit hogyan tegyen.
2013. nov. 6. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, törekszem én is arra, h kialakuljon egy rituálé, hogy ha már ez jön, tudja, hogy most pedig az alvás jön. Szerintem fontos lenne neki is, ha könnyen, magától, segítség nélkül tudjon elaludni, de nehéz...

A többieknél hogyan alszik el a gyerkőc nappal és este?

2013. nov. 6. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!