Szerintetek érdemes 8 hónaposnak most adni nyunyót?
majd valamit kitalál magának hidd el. van aki cumizik, van aki pokrócot rág, van aki a párnát rágja, van aki textilpelenkát rág .
Nálunk nagyjából ilyenkor alakult ki, a cumit annyira nem igényelte, de azért néha jól jött, de végül egy rongyot rág, ő választotta :) Amúgy vettem én rágó kendőt, szépet, de az nem kellett.
Az alvásba nem sokat jelentene szerintem, inkább könnyebben megnyugszik, vagy elalvásnál lehet hasznos.
első vagyok, bocsi de életemben nam hallottam ezt a kifelyezést. este eszembe nem jutott ráguglizni.
Szoval.szerintem adhattsz neki jobb mint a cumi, ha megnyugtatja és elfogadja. Én kiskoromban 6éves koromig egy kisparnat hurcoltam magammal. Csak azzal aludtam. Kb 1,5évesen kaptam. Addig cumiztam. Egyszer hasraestem cumival és kitörtek a fogaim. (komolyan,a két felső mettszőfogam,az egyik ínyig a masik feléig tört le)"Akkor dobtam el a cumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!