Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babaszoba, gyerekszoba » 15 hónaposnak milyen kisszéket...

15 hónaposnak milyen kisszéket érdemes venni? Karfásat szeretnék, de olyat nem találok.

Figyelt kérdés

Szóval gyermekemnek vennék valami kisszéket, asztalt találok az ikeában, az tetszik, pl Lack dohányzóasztal, meg vagy a mammut sorozatban is jó asztalkák vannak, de a székek nem lenne még jó.

Nincs karfájuk, nem tudna beleülni, meg szerintem le is esne, így inkább karfásat keresnék. Láttam ott egy monstrum műanyagot, de ...... elég nagy helyet foglal és bár nem hiszem, hogy fel tud borulni, de nem tetszik. A kerti műanyag szék van gyerek méretben, jó is lenne, de nem strapabíró, borulékony, inkább nagyobb gyerek tudná használni. Milyet vettetek elsőre?

köszi

2013. aug. 17. 14:37
 1/4 anonim válasza:
Nekünk is IKEA-s dohányzóasztal és kis műanyag karfás székünk van, még nem borult fel vele soha, könnyen tudja mozgatni,néha erre az oldalra ül néha a másikra. Ott eszik, rajzol, nagyon szereti. A fa székek nehezek.
2013. aug. 19. 18:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ikeában van egy nagyon jó kis hintaszék gyerek méretben.Ilyen csak gyerek: [link] És esetleg egy ilyen?Ez asztal is,szék is, 10 körül van. [link]
2013. aug. 30. 20:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Elmentünk az ikeába, de az a relaxfotel ami gyerek méretű az nagyobbaknak jó, az enyém még pici hozzá. Beleültettem, de nem ért le a lába.
2013. szept. 4. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
A szétszedhető asztal és szék etetőszéken gondolkodam már,nem rossz ötlet mert ott a szék kicsi méretű és karfás, lehet ilyesmi lesz végül majd.
2013. szept. 4. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!